play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

E-LICHT – Vaše svjetlo!

Tvrtka E-licht d.o.o. za elektroinstalacije osnovana je 07.01.2021. godine. Sjedište tvrtke je u Ivancu- Trg hrvatskih Ivanovaca 7. Uspjeh na domaćem i stranom tržištu pokazatelj je kvalitete i stručnosti izvedenih radova.

Izvođenje elektroinstalacija kod novogradnje, adaptacije ili nadogradnje,

na stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima, zamjena dotrajalih instalacija, ugradnja

Smart home sustava, video nadzora i protuprovalnih sustava, instalacija rasvjete interijera i eksterijera dio su usluga koje pružamo.

 

Naši zaposlenici su iz Varaždinske županije te susjedne Krapinsko- zagorske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i udaljene Splitsko- dalmatinske županije, te svoje stručno znanje nadograđuju i primjenjuju odgovorno i profesionalno. Svojim radom, učenjem, stjecanjem novih kompetencija radnici sami kreiraju povišicu plaće, svaka upornost i trud ne prođu nezapaženo.

Zadovoljstvo odrađenim projektima i poslovne uspjehe na kraju svake godine obilježimo domjenkom i veselim druženjem uz prigodne nagrade vrijednim zaposlenicima. E-licht ima trenutno zaposleno 17 zaposlenika i ponosni smo da nisu broj nego svaki pojedinac za sebe je jaka karika koja u sinergiji gradi osobni i poslovni uspjeh.

Zajedno stvaramo brend u smislu pouzdanog poslovnog partnera u širokom spektru elektroinstalacijskih usluga i radova.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili se želite dodatno informirati, posjetite našu stranicu na društvenim mrežama, web stranicu- https://elichtdoo.wordpress.com/reference/ ,možete se javiti emailom na mateja.elicht@gmail.com/ marijan.elicht@gmail.com, te ugovaranjem sastanka. Kad je struja u pitanju, mi smo Vaše svjetlo- E-LICHT!

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dodjeljene potpore iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael”

  U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli financijske potpore na području prevencije kriminaliteta iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije. Naime, početkom ožujka ove godine objavljen je Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava za: preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, odnosno za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili […]

  today07/06/2023 5

  0%