play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

E-LICHT – Vaše svjetlo!

Tvrtka E-licht d.o.o. za elektroinstalacije osnovana je 07.01.2021. godine. Sjedište tvrtke je u Ivancu- Trg hrvatskih Ivanovaca 7. Uspjeh na domaćem i stranom tržištu pokazatelj je kvalitete i stručnosti izvedenih radova.

Izvođenje elektroinstalacija kod novogradnje, adaptacije ili nadogradnje,

na stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima, zamjena dotrajalih instalacija, ugradnja

Smart home sustava, video nadzora i protuprovalnih sustava, instalacija rasvjete interijera i eksterijera dio su usluga koje pružamo.

 

Naši zaposlenici su iz Varaždinske županije te susjedne Krapinsko- zagorske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i udaljene Splitsko- dalmatinske županije, te svoje stručno znanje nadograđuju i primjenjuju odgovorno i profesionalno. Svojim radom, učenjem, stjecanjem novih kompetencija radnici sami kreiraju povišicu plaće, svaka upornost i trud ne prođu nezapaženo.

Zadovoljstvo odrađenim projektima i poslovne uspjehe na kraju svake godine obilježimo domjenkom i veselim druženjem uz prigodne nagrade vrijednim zaposlenicima. E-licht ima trenutno zaposleno 17 zaposlenika i ponosni smo da nisu broj nego svaki pojedinac za sebe je jaka karika koja u sinergiji gradi osobni i poslovni uspjeh.

Zajedno stvaramo brend u smislu pouzdanog poslovnog partnera u širokom spektru elektroinstalacijskih usluga i radova.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili se želite dodatno informirati, posjetite našu stranicu na društvenim mrežama, web stranicu- https://elichtdoo.wordpress.com/reference/ ,možete se javiti emailom na mateja.elicht@gmail.com/ marijan.elicht@gmail.com, te ugovaranjem sastanka. Kad je struja u pitanju, mi smo Vaše svjetlo- E-LICHT!

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 1

  0%