play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

DVD-u Završje predani ključevi kombi vozila

U srijedu su ispred društvenog doma u Završju Podbelskom Dobrovoljno vatrogasnom društvu Završje svečano predani ključevi rabljenog kombi vozila. Radi se o povišenom i produženom vozilu marke Peugeot, a da će vozilo dobro doći DVD-u istaknuo je predsjednik DVD-a Završje, Robert Blašković.

– Vatrogasna zajednica Grada Novog Marofa će našem DVD-u ustupiti jedno rabljeno mlađe vozilo na korištenje. Vozilo je u cijelosti plaćeno sredstvima Vatrogasne zajednice Grada Novog Marofa koje je osigurao Grad Novi Marof, tako da ćemo u budućnosti imati jedno vrijedno vozilo u svojem vlasništvu – rekao je Blašković te dodao kako DVD ima 15 operativnih članova, 25 aktivnih članova te 15-ak podupirajućih članova.

Ključeve vozila je gradonačelnik Siniša Jenkač simbolično predao predsjedniku Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i Vatrogasne zajednice Grada Novog Marofa Nedeljku Vukaloviću koji ih je predao zapovjedniku gradske Vatrogasne zajednice Zdenku Lackoviću, te su ključevi svečano uručeni zapovjedniku DVD-a Završje, Marijanu Slunjskom.

Kako je istaknuo gradonačelnik Jenkač, ovo je samo nastavak ulaganja u opremanje vatrogasnih društava s gradskog područja.

– Grad Novi Marof je za ovo vozilo osigurao sredstva u proračunu. DVD Završje je vrlo aktivno Društvo na našem području, imaju 15-ak operativnih članova i svojim dugogodišnjim predanim radom zaslužili su vozilo koje će im olakšati djelovanje na njihovom području. Ovo je samo nastavak ulaganja u naša vatrogasna društva. Cilj nam je što bolje opremiti gradska Društva kako bi podigli protupožarnu zaštitu na ovome području na višu razinu – poručio je gradonačelnik Jenkač.

Dodajmo i da je vozilo blagoslovio velečasni Tito Damir Šmintić, a svečanom uručenju ključeva prisustvovao je i zapovjednik Vatrogasne zajednica Varaždinske županije, Željko Nagy.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%