play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

DVD-u Završje predani ključevi kombi vozila

U srijedu su ispred društvenog doma u Završju Podbelskom Dobrovoljno vatrogasnom društvu Završje svečano predani ključevi rabljenog kombi vozila. Radi se o povišenom i produženom vozilu marke Peugeot, a da će vozilo dobro doći DVD-u istaknuo je predsjednik DVD-a Završje, Robert Blašković.

– Vatrogasna zajednica Grada Novog Marofa će našem DVD-u ustupiti jedno rabljeno mlađe vozilo na korištenje. Vozilo je u cijelosti plaćeno sredstvima Vatrogasne zajednice Grada Novog Marofa koje je osigurao Grad Novi Marof, tako da ćemo u budućnosti imati jedno vrijedno vozilo u svojem vlasništvu – rekao je Blašković te dodao kako DVD ima 15 operativnih članova, 25 aktivnih članova te 15-ak podupirajućih članova.

Ključeve vozila je gradonačelnik Siniša Jenkač simbolično predao predsjedniku Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i Vatrogasne zajednice Grada Novog Marofa Nedeljku Vukaloviću koji ih je predao zapovjedniku gradske Vatrogasne zajednice Zdenku Lackoviću, te su ključevi svečano uručeni zapovjedniku DVD-a Završje, Marijanu Slunjskom.

Kako je istaknuo gradonačelnik Jenkač, ovo je samo nastavak ulaganja u opremanje vatrogasnih društava s gradskog područja.

– Grad Novi Marof je za ovo vozilo osigurao sredstva u proračunu. DVD Završje je vrlo aktivno Društvo na našem području, imaju 15-ak operativnih članova i svojim dugogodišnjim predanim radom zaslužili su vozilo koje će im olakšati djelovanje na njihovom području. Ovo je samo nastavak ulaganja u naša vatrogasna društva. Cilj nam je što bolje opremiti gradska Društva kako bi podigli protupožarnu zaštitu na ovome području na višu razinu – poručio je gradonačelnik Jenkač.

Dodajmo i da je vozilo blagoslovio velečasni Tito Damir Šmintić, a svečanom uručenju ključeva prisustvovao je i zapovjednik Vatrogasne zajednica Varaždinske županije, Željko Nagy.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%