play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dosta je bilo politikantstva, vrijeme je za odgovornost – poručuje HNS

HNS Grada Varaždina poslao je priopćenje o rezultatima javnog mijenja za koju bi političku stranku glasali da se izbori održavaju danas.

Građani Varaždina rekli su svoje – na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće Grada Varaždina HNS je druga vodeća politička stranka za koju bi, pokazali su rezultati istraživanja jednog lokalnog medija, glasovalo 17,85 posto ispitanih građana.

Iako varaždinski HNS posljednje 4 godine nije imao svog predstavnika u Gradskom vijeću, izvjesno je da će se na nadolazećim izborima to promijeniti. Građani Varaždina koji bi svoje povjerenje dali upravo HNS-u prepoznali su kako krivnju za izvanredne izbore koji će, u ovim teškim kriznim i inflatornim vremenima predstavljati nepotreban trošak, snose sve političke opcije koje u Gradskom vijeću nisu pokazale odgovornost.

Kako je već ranije upozorio predsjednik varaždinskog HNS-a dr. sc. Igor Klopotan, Vijeće u kojem prevladavaju špekulacije i politikantstvo ne može funkcionirati. Varaždincima su potrebni predstavnici koji su spremni preuzeti odgovornost za njihovu dobrobit i raditi isključivo u tom smjeru, a svoje osobne i političke ciljeve ostaviti po strani. „Vrijeme je da Grad Varaždin konačno krene u ozbiljno rješavanje gorućih problema, da riječi napokon postanu djela, da budemo Grad za mlade u pravom smislu te riječi, počnemo ulagati značajna financijska sredstva u zapuštena prigradska naselja i budemo socijalno osjetljivi na naše ugrožene skupine društva. Posla je mnogo, a prvi posao koji treba odraditi je rješavanje bala u Brezju. Sve projekte i investicije koji su od presudne važnosti za daljnji razvoj Grada moguće je realizirati jedino uz suradnju svih dionika u Gradskom vijeću. I zato – dosta je bilo politikantstva, vrijeme je za odgovornost i rad na dobrobit građana” – poručio je Klopotan.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Donesen proračun Varaždinske županije za 2024. godinu vrijedan 174 milijuna eura

  Proračun Varaždinske županije za 2024. godinu iznosi 174 milijuna eura, a usvojen je danas većinom glasova na sjednici Županijske skupštine. Najveći dio izdvajanja planiranih Proračunom za 2024. odnosi se na obrazovanje te na zdravstvo. - U području obrazovanja pokrećemo veliki investicijski bum, o čemu dovoljno govori podatak da su projekti koji se provode i pripremaju u području obrazovanja vrijedni gotovo 94 milijuna eura. Za obrazovanje se u 2024. planira 62 […]

  today29/11/2023 38

  0%