play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dosta je bilo politikantstva, vrijeme je za odgovornost – poručuje HNS

HNS Grada Varaždina poslao je priopćenje o rezultatima javnog mijenja za koju bi političku stranku glasali da se izbori održavaju danas.

Građani Varaždina rekli su svoje – na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće Grada Varaždina HNS je druga vodeća politička stranka za koju bi, pokazali su rezultati istraživanja jednog lokalnog medija, glasovalo 17,85 posto ispitanih građana.

Iako varaždinski HNS posljednje 4 godine nije imao svog predstavnika u Gradskom vijeću, izvjesno je da će se na nadolazećim izborima to promijeniti. Građani Varaždina koji bi svoje povjerenje dali upravo HNS-u prepoznali su kako krivnju za izvanredne izbore koji će, u ovim teškim kriznim i inflatornim vremenima predstavljati nepotreban trošak, snose sve političke opcije koje u Gradskom vijeću nisu pokazale odgovornost.

Kako je već ranije upozorio predsjednik varaždinskog HNS-a dr. sc. Igor Klopotan, Vijeće u kojem prevladavaju špekulacije i politikantstvo ne može funkcionirati. Varaždincima su potrebni predstavnici koji su spremni preuzeti odgovornost za njihovu dobrobit i raditi isključivo u tom smjeru, a svoje osobne i političke ciljeve ostaviti po strani. „Vrijeme je da Grad Varaždin konačno krene u ozbiljno rješavanje gorućih problema, da riječi napokon postanu djela, da budemo Grad za mlade u pravom smislu te riječi, počnemo ulagati značajna financijska sredstva u zapuštena prigradska naselja i budemo socijalno osjetljivi na naše ugrožene skupine društva. Posla je mnogo, a prvi posao koji treba odraditi je rješavanje bala u Brezju. Sve projekte i investicije koji su od presudne važnosti za daljnji razvoj Grada moguće je realizirati jedino uz suradnju svih dionika u Gradskom vijeću. I zato – dosta je bilo politikantstva, vrijeme je za odgovornost i rad na dobrobit građana” – poručio je Klopotan.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Kreće obnova dvorca Opeke, potpisan Ugovor o izvođenju radova vrijedan 36,8 milijuna kuna

  Smještajni kapaciteti s 50 kreveta, vrijedna oprema za praktikume i laboratorije, novi kurikulumi, genetska baza sjemenja, laboratorij za analizu tla, vina, octa, meda i biljni ulja, centar za floristiku, vinski praktikum, vinski podrum i kušaonica vina, samo su dio sadržaja koji će biti dostupni nakon rekonstrukcije i opremanja dvorca Opeka za potrebe regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi. S tom je namjenom danas u Srednjoj Školi Arboretum Opeka Marčan i potpisan […]

  today16/06/2021 122

  0%