play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

DORIS DRAGOVIĆ prvi puta u Areni Varaždin, 5.3.2022

‘Ovo je bio događaj za sve nas!’ rekla je Doris Dragović, naša istinska diva za svoj veliki koncert u Areni Zagreb koji se održao prije dvije godine, a koji je čak dva mjeseca unaprijed bio rasprodan.

Koncert za koji se nikako nije mogla nabaviti karta više, a oni koji ih nisu kupili na vrijeme, sigurno bi je zlatom platili. I ne bi pogriješili.

Doris Dragović oduševila je, a ujedno raznježila i svim svojim srcem zagrlila prepunu Arenu koja je te večeri definitivno bila premala za sve one koji su htjeli unutra biti, a najviše za nekoliko tisuća posjetitelja koji su došli ispred Arene u nadi kako će ipak uspjeti poslušati svoju Doris Dragović.

Ali došlo je vrijeme da se sada reagira na vrijeme jer Doris Dragović prvi puta nastupit će u Areni Varaždin i zato zapišite datum 5.3.2022. i svoju ulaznicu kupite na vrijeme.

Povodom Međunarodnog dana žena, ova glazbena diva, glazbeni uzor mnogim glazbenicama, ali i kao ženski uzor svojoj publici priprema jednu predivnu večer u svom stilu.

Arena Varaždin 5.3. postat će mjesto gdje će uz svu eleganciju i profinjenost cijela Arena uživati u Dorisinim pjesmama, snažnog, moćnog i specifičnog vokala.

Uživat ćemo svi uz glazbu i koncert koji nam je svima toliko potreban.

Nakon rasprodanog zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb, gdje je pjevala svoje najveće hitove s preko 18 tisuća posjetitelja, hrvatska glazbena diva Doris Dragović spremna je zagrijati glasnice i srca svih onih koji će doći na njezin koncert u Arenu Varaždin. Vjerujemo da će joj i varaždinska publika pružiti jednaku emociju.

Glazbena diva koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske po prvi puta će nastupiti i u varaždinskoj Areni, gdje 5.ožujka sprema pravi glazbeni spektakl, a upotpunit će ga svojim najvećim hitovima kao što su –  „Malo mi za sriću triba“, “Željo moja”, “Jedini”, “Sedam mora, sedam gora”.

Ovo je zasigurno jedno od najvećih glazbenih događaja 2022. godine, a sigurni smo kako će Doris ispuniti očekivanja mnogobrojne publike, ali i rasplamsati atmosferu.

Svaki njezin koncert je jedinstven i svakom svom nastupu pristupa na drukčiji način pa iz tog razloga ni ne čudi kako su dvorane pretijesne za sve koje ju žele čuti uživo, jer ova glazbena diva to čini već punih 39 godina koliko traje njezina karijera.

Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta:

BP Petrol
Mjenjačnica Exchange
Tisak Media
Eventim

 

 

Napomena !
Ulaznice koje su kupljenje za prvotno najavljene termine koncerata (18.4.2020. i 24.10.2020.), a koji su odlukom Nacionalnog stožera morali biti prebačeni, vrijede i za ovaj NOVI TERMIN !

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Energetski obnovljen Dom zdravlja u Lepoglavi – središte pružanja primarne zdravstvene zaštite na ovome području

  U Lepoglavi je danas održana završna konferencija  projekta ''Energetska obnova zgrade Doma zdravlja Varaždinske županije u Lepoglavi''  kojoj su nazočili zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin, gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Alenka Košiša  Čičin-Šain, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Renato Podbojec,  pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić i Velimir Sekol, član Upravnog vijeća Doma zdravlja Varaždinske […]

  today20/04/2021 83

  0%