play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dodjela potpora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael”

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2021. godini.

Javni je poziv raspisan krajem prošle godine i to za dodjelu novčanih sredstava (potpora) za preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, ali i za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte.

Ugovore su potpisali korisnici sredstava, a to su predstavnici Osnovnih škola, Dječjih vrtića, te ravnatelji i voditelji različitih udruga i društava koja su dobila financijska sredstva te upraviteljica Zaklade Silvija Zagorec. Potpisivanju su nazočili i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Sandra Županić, Dalibor Božić i Marina Kolarić iz PU varaždinske te Renata Skoko, pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana.

Upraviteljica Zaklade čestitala je korisnicima na dobivenim sredstvima. “Želim ovom prigodom naglasiti kako je na sjednici upravnog odbora prilikom analize i odlučivanja temeljem pristiglih prijava utvrđeno da su od strane osnovnih škola, jedinica lokalne samouprave, dječjih vrtića i udruga, zaprimljeni vrlo kvalitetni projekti prevencije i moram istaknuti da me to iskreno veseli. Stoga smo i povećali iznos odobrenih sredstava s 45 na 75 tisuća kuna i taj iznos će biti dodijeljen za ukupno 13 programa prevencije” – rekla je Silvija Zagorec te svima čestitala na idejama, kreativnosti i inicijativi da sudjeluju u preventivnim aktivnostima i kampanjama koje utječu na prevenciju kriminaliteta. „Želim vam puno uspjeha u realizaciji projekata”- istaknula je Zagorec.

Korisnicima financijskih sredstava obratila se i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Sandra Županić koja je naznačila kako se radi o vrlo kvalitetnim projektima i programima. „Zaista ima dobrih i zanimljivih programa i sigurna sam da će se njihovom realizacijom doprinijeti prevenciji kriminaliteta”- rekla je Županić.

U ime potpisnika ugovora na dodijeljenim sredstvima zahvalio se Miroslav Mateša, predsjednik Udruge umirovljenika Grada Ivanca, dok je Dalibor Božić iz PU varaždinske rekao kako je Policijska uprava inicirala osnivanje ove Zaklade koja za cilj ima prevenciju. „Policijski posao nije samo represija, nego i prevencija, a u tome ćete nam i Vi pomoći”- zaključio je Dalibor Božić.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Trnovec Bartolovečki za sanaciju poljskih puteva izdvojila 60.000 kuna

  Radovi na realizaciji velikog broja projekata i investicija u Općini Trnovec Bartolovečki u punom su jeku, a ove su godine, između ostalog, izdvojena značajna sredstva za sanaciju poljskih puteva koje koriste lokalni OPG-ovi. Općina je iz svog proračuna za sanaciju oko 1,8 kilometara poljskih puteva izdvojila 60.000 kuna, a s daljnjom sanacijom, najavila je načelnica Verica Vitković, nastavljaju i iduće godine. Kako je objasnila načelnica Vitković, radi se o poljskim […]

  today26/10/2022 31

  0%