play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dodjela potpora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael”

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2021. godini.

Javni je poziv raspisan krajem prošle godine i to za dodjelu novčanih sredstava (potpora) za preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, ali i za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte.

Ugovore su potpisali korisnici sredstava, a to su predstavnici Osnovnih škola, Dječjih vrtića, te ravnatelji i voditelji različitih udruga i društava koja su dobila financijska sredstva te upraviteljica Zaklade Silvija Zagorec. Potpisivanju su nazočili i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Sandra Županić, Dalibor Božić i Marina Kolarić iz PU varaždinske te Renata Skoko, pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana.

Upraviteljica Zaklade čestitala je korisnicima na dobivenim sredstvima. “Želim ovom prigodom naglasiti kako je na sjednici upravnog odbora prilikom analize i odlučivanja temeljem pristiglih prijava utvrđeno da su od strane osnovnih škola, jedinica lokalne samouprave, dječjih vrtića i udruga, zaprimljeni vrlo kvalitetni projekti prevencije i moram istaknuti da me to iskreno veseli. Stoga smo i povećali iznos odobrenih sredstava s 45 na 75 tisuća kuna i taj iznos će biti dodijeljen za ukupno 13 programa prevencije” – rekla je Silvija Zagorec te svima čestitala na idejama, kreativnosti i inicijativi da sudjeluju u preventivnim aktivnostima i kampanjama koje utječu na prevenciju kriminaliteta. „Želim vam puno uspjeha u realizaciji projekata”- istaknula je Zagorec.

Korisnicima financijskih sredstava obratila se i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Sandra Županić koja je naznačila kako se radi o vrlo kvalitetnim projektima i programima. „Zaista ima dobrih i zanimljivih programa i sigurna sam da će se njihovom realizacijom doprinijeti prevenciji kriminaliteta”- rekla je Županić.

U ime potpisnika ugovora na dodijeljenim sredstvima zahvalio se Miroslav Mateša, predsjednik Udruge umirovljenika Grada Ivanca, dok je Dalibor Božić iz PU varaždinske rekao kako je Policijska uprava inicirala osnivanje ove Zaklade koja za cilj ima prevenciju. „Policijski posao nije samo represija, nego i prevencija, a u tome ćete nam i Vi pomoći”- zaključio je Dalibor Božić.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Jedan od najstarijih hrvatskih klubova, NK Novi Marof proslavio 95 godina postojanja

  Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Novom je Marofu ove nedjelje bila glavna. Naime, jedan od najstarijih hrvatskih klubova, NK Novi Marof obilježio je svojih 95 godina postojanja. Ono po čemu se ovaj Klub posebno ističe je rad s mlađim dobnim kategorijama i vrlo uspješnom Školom nogometa. Kako bi se to dodatno izdvojilo, ovom se proslavom željelo posebno istaknuti polaznike škole pa su u tu svrhu odigrane prijateljske utakmice polaznika […]

  today21/06/2022 53

  0%