play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite u Novi Marof na Old school or no school festival

Ovaj tjedan udruga Mladi za Marof organizira četverodnevni festival “Old School or No School” u gradskom centru za društvene aktivnosti Stara škola Novi Marof.
Festival, podržan od strane Varaždinske Županije, je svojevrsna najava početka redovnih događanja u tom prostoru nakon duge covid-pauze, tako da će se kroz festival prezentirati razne aktivnosti koji mladi žele u gradu: druženje, zabavu, sportsku rekreaciju, zanimljiva predavanja, pub kvizove i koncerte.
PROGRAM FESTIVALA (svaki dan od 19 sati):
23.11.2022. 19:00 SPORTSKA SRIJEDA

Nakon utakmice Hrvatske nad Marokom u Staroj školi slavi se na pravi sportski način – pojedinačnim amaterskim turnirima u biljaru i stolnom tenisu.
24.11.2022. 19:00 NADNARAVNA BIĆA HRVATSKOG ZAGORJA

Kakve se sve legende već tisućama godina prenašaju s koljena na koljenu u našem kraju, te zašto zagorci u starijoj i novijoj povijesti slove za najveće pijance na svijetu? Saznati ćemo u zanimljivom predavanju povjesničara Gorana Šarića.
25.11.2022. 19:00 PUB KVIZ & ROCK AFTER PARTY

Kviz opće kulture za sve generacije na kojem mogu sudjelovati ekipe s najviše 5 članova. Osigurane su nagrade za 3 najbolje ekipe i pretposljednju ekipu. Nakon kviza se druženje uz najveće rock hitove od 60-tih godina naovamo.

26.11.2022. 20:00 KONCERT: OGENJ i KRANKS

Zadnji dan festivala sprema se prava fešta uz koprivnički folk-punk-rock bend Ogenj, dobitnike 2 Porina. Uz njih nastupa Kranks, bend iz Varaždina čiji nastupi su također puni pozitivne energije, veselja i jedinstvenog muzičkog izričaja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Najavljena 4. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

  Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u ponedjeljak su održali konferenciju za novinare povodom nadolazeće 4. sjednice Gradskog vijeća. Predsjednik Gradskog vijeća najavio je pojedine točne dnevnog reda. „Rebalansom proračuna nastojimo udariti novi tempo i omogućiti provedbu svih projekata te se prilagoditi novim okolnostima. Važno je istaknuti nekoliko stvari, rebalansom ćemo osigurati sredstva za dječje božićnice, zatim božićnice za umirovljenike, tu je i izrada […]

  today25/09/2023 3

  0%