play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite na otvorenje klizališta u Lepoglavi – čekaju vas razna iznenađenja!

I u Lepoglavi je postavljeno klizalište koje će u ove božićno – novogodišnje dane razveseliti male, ali i velike klizače. Klizalište je postavljeno na prostoru košarkaškog igrališta uz zgradu TKIC-a, a s radom će otpočeti u petak, 17. prosinca od 17 sati. Uz glazbena događanja, u božićnom ugođaju lepoglavskog gradskog parka, posjetiteljima će se nuditi i gastro delicije, a priređuje se i božićni sajam s prigodnom božićnom prodajom.

Nakon otvorenja klizališta u petak će lepoglavski izviđači u 18 sati podijeliti betlehemsko svijetlo. Program se nastavlja u subotu, 18. prosinca tijekom poslijepodneva kada će se moći razgledati ponuda božićnog sajma, dok je u 17 sati na rasporedu dječja predstava „Skupimo se oko bora, Djed Mraz nam doći mora“. Djeca će moći fotografirati s Djedom Mrazom, a mališanima će se dijeliti bomboni i „božićni mišeki“. U nedjelju, 19. prosinca u 12 sati i 15 minuta na parkiralište lepoglavske osnovne škole stižu motomrazevi, dok u 17 sati u gradskom parku počinje program „Ususret Božiću“ uz nastup pjevačkog zbora „Collegium Artisticum“ i lepoglavske Limene glazbe. Uz uživanje u glazbenim izvedbama, posjetitelji će moći kušati mlinčani kolač koji će za tu prigodu pripremiti i dijeliti članice KUD-a Lepoglavski pušlek.

Advent u Lepoglavi završava 9. siječnja iduće godine.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%