play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite na otvorenje klizališta u Lepoglavi – čekaju vas razna iznenađenja!

I u Lepoglavi je postavljeno klizalište koje će u ove božićno – novogodišnje dane razveseliti male, ali i velike klizače. Klizalište je postavljeno na prostoru košarkaškog igrališta uz zgradu TKIC-a, a s radom će otpočeti u petak, 17. prosinca od 17 sati. Uz glazbena događanja, u božićnom ugođaju lepoglavskog gradskog parka, posjetiteljima će se nuditi i gastro delicije, a priređuje se i božićni sajam s prigodnom božićnom prodajom.

Nakon otvorenja klizališta u petak će lepoglavski izviđači u 18 sati podijeliti betlehemsko svijetlo. Program se nastavlja u subotu, 18. prosinca tijekom poslijepodneva kada će se moći razgledati ponuda božićnog sajma, dok je u 17 sati na rasporedu dječja predstava „Skupimo se oko bora, Djed Mraz nam doći mora“. Djeca će moći fotografirati s Djedom Mrazom, a mališanima će se dijeliti bomboni i „božićni mišeki“. U nedjelju, 19. prosinca u 12 sati i 15 minuta na parkiralište lepoglavske osnovne škole stižu motomrazevi, dok u 17 sati u gradskom parku počinje program „Ususret Božiću“ uz nastup pjevačkog zbora „Collegium Artisticum“ i lepoglavske Limene glazbe. Uz uživanje u glazbenim izvedbama, posjetitelji će moći kušati mlinčani kolač koji će za tu prigodu pripremiti i dijeliti članice KUD-a Lepoglavski pušlek.

Advent u Lepoglavi završava 9. siječnja iduće godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvorena vrata zelene oaze u Atriju Županijske palače

  Nakon prošlogodišnje Županijske razglednice, ovogodišnji dio programa Špancirfesta u Atriju Županijske palače za brojne šetače bit će svojevrsna zelena oaza. Rezultat je to suradnje Varaždinske županije, Turističke zajednice Varaždinske županije, Hrvatskog šumarskog društva ogranak Varaždin i Hrvatskih šuma. Uvertira u ovogodišnja događanja u Atriju otvorenje je izložbe 17. bjelovarskog salona „Šuma okom šumara“ s međunarodnim sudjelovanjem. Riječ je o izložbi koja je od početka svog postojanja, kada je djelovala samo […]

  today19/08/2022 1