play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite na otvorenje klizališta u Lepoglavi – čekaju vas razna iznenađenja!

I u Lepoglavi je postavljeno klizalište koje će u ove božićno – novogodišnje dane razveseliti male, ali i velike klizače. Klizalište je postavljeno na prostoru košarkaškog igrališta uz zgradu TKIC-a, a s radom će otpočeti u petak, 17. prosinca od 17 sati. Uz glazbena događanja, u božićnom ugođaju lepoglavskog gradskog parka, posjetiteljima će se nuditi i gastro delicije, a priređuje se i božićni sajam s prigodnom božićnom prodajom.

Nakon otvorenja klizališta u petak će lepoglavski izviđači u 18 sati podijeliti betlehemsko svijetlo. Program se nastavlja u subotu, 18. prosinca tijekom poslijepodneva kada će se moći razgledati ponuda božićnog sajma, dok je u 17 sati na rasporedu dječja predstava „Skupimo se oko bora, Djed Mraz nam doći mora“. Djeca će moći fotografirati s Djedom Mrazom, a mališanima će se dijeliti bomboni i „božićni mišeki“. U nedjelju, 19. prosinca u 12 sati i 15 minuta na parkiralište lepoglavske osnovne škole stižu motomrazevi, dok u 17 sati u gradskom parku počinje program „Ususret Božiću“ uz nastup pjevačkog zbora „Collegium Artisticum“ i lepoglavske Limene glazbe. Uz uživanje u glazbenim izvedbama, posjetitelji će moći kušati mlinčani kolač koji će za tu prigodu pripremiti i dijeliti članice KUD-a Lepoglavski pušlek.

Advent u Lepoglavi završava 9. siječnja iduće godine.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Rekordne turističke brojke u Varaždinskim Toplicama prate povijesni rezultat županijskog turizma

  Grad Varaždinske Toplice u protekloj je godini bilježio rekordne turističke brojke koje prate i povijesni rezultat županijskog turizma. Naime, Varaždinske Toplice u 2022. godini ostvarile su čak 51 posto više noćenja i 63 posto više dolazaka u odnosu na 2021. što je itekako dobar pokazatelj za daljnji turistički razvoj grada koji se nastoji pozicionirati kao nezaobilazna kontinentalna destinacija.   Inače, u protekloj godini, uz odlične turističke brojke vezane uz broj […]

  today02/02/2023 1

  0%