play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite na otvorenje klizališta u Lepoglavi – čekaju vas razna iznenađenja!

I u Lepoglavi je postavljeno klizalište koje će u ove božićno – novogodišnje dane razveseliti male, ali i velike klizače. Klizalište je postavljeno na prostoru košarkaškog igrališta uz zgradu TKIC-a, a s radom će otpočeti u petak, 17. prosinca od 17 sati. Uz glazbena događanja, u božićnom ugođaju lepoglavskog gradskog parka, posjetiteljima će se nuditi i gastro delicije, a priređuje se i božićni sajam s prigodnom božićnom prodajom.

Nakon otvorenja klizališta u petak će lepoglavski izviđači u 18 sati podijeliti betlehemsko svijetlo. Program se nastavlja u subotu, 18. prosinca tijekom poslijepodneva kada će se moći razgledati ponuda božićnog sajma, dok je u 17 sati na rasporedu dječja predstava „Skupimo se oko bora, Djed Mraz nam doći mora“. Djeca će moći fotografirati s Djedom Mrazom, a mališanima će se dijeliti bomboni i „božićni mišeki“. U nedjelju, 19. prosinca u 12 sati i 15 minuta na parkiralište lepoglavske osnovne škole stižu motomrazevi, dok u 17 sati u gradskom parku počinje program „Ususret Božiću“ uz nastup pjevačkog zbora „Collegium Artisticum“ i lepoglavske Limene glazbe. Uz uživanje u glazbenim izvedbama, posjetitelji će moći kušati mlinčani kolač koji će za tu prigodu pripremiti i dijeliti članice KUD-a Lepoglavski pušlek.

Advent u Lepoglavi završava 9. siječnja iduće godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dvije varaždinske osnovne škole prelaze na on line nastavu

  Danas, u ponedjeljak, 17. siječnja 2022. godine, Stožer civilne zaštite Grada Varaždina na prijedlog ravnatelja osnovnih škola i uz suglasnost osnivača, a s obzirom na epidemiološku situaciju, donio je odluku da se u VI. osnovnoj školi Varaždin i VII. osnovnoj školi Varaždin primjenjuje model C (on line) – svi učenici prate nastavu na daljinu i to od sutra, 18. siječnja do 28. siječnja 2022. godine.   Razlog donošenja ovakve Odluke […]

  today17/01/2022 2