play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dođite na “Čaj s groficom” u u dvorišnoj galeriji dvora Trakošćan!

U doba kada su gospoda ustajala prilikom ulaska dama u prostoriju, kada se svijetle boje i cvjetni uzorci nisu nosili zimi, a svaki je pokret ruku ili lepeze imao svoje značenje, Trakošćanom su vladale krinoline, čipka, salonske cipelice, tročetvrtinski takt i ilirske budnice.

Kultura življenja kroz kostimirano-edukativni program u trajanju do 60 minuta približit će djeci bonton, ples i običaje polovice XIX. stoljeća.

Stoga, dođite na „Čaj s groficom” svaku nedjelju, počev od 12. rujna do 31. listopada, u 15 sati u dvorišnoj galeriji dvora Trakošćan.

Program je prilagođen predškolskom i osnovno školskom uzrastu, uz pratnju jednog roditelja i besplatan je za sve sudionike.

Organizatori: Umjetnički studio Respect, Udruga Plemićka mladež i Cro-Eco centar

Pokroviteljstvo: TZ Varaždinske županije i Dvor Trakošćan

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Osmaše čeka 2037 slobodnih mjesta u srednjim školama i novi obrazovni programi

  Osme razrede osnovnih škola na području Varaždinske županije završava 1649 učenika. Za njih je, kao i za učenike iz drugih županija osigurano 1897 slobodnih upisnih mjesta u 13 srednjih škola kojima je osnivač Varaždinska županija, odnosno 2037 mjesta u 17 srednjoškolskih ustanova na području Varaždinske županije – moglo se, između ostalog, čuti na konferenciji za medije, a na kojoj su informacije oko upisa u srednje škole u novoj školskoj godini […]

  today26/05/2023 8

  0%