play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dodijeljene diplome polaznicima škole plivanje iz OŠ Trnovec

Učenici 3.razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja koja se održavala tjedan dana na Gradskim bazenima Varaždin. Ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Trnovca, Vericom Vitković, dodijelila je diplome malim plivačima.

”Želim zahvaliti djeci, roditeljima, učiteljima, trenerima i općini Trnovec što su omogućili da se još jednom provede ovaj uistinu važan projekt. Ove godine školu plivanja je pohađalo 26 djece trećih razreda OŠ Trnovec i svi su veoma vrijedno u njoj sudjelovali i na kraju danas dobili diplome. Čestitam svima i želim vam da stečenu vještinu plivanje što češće primjenjujete na bazenima, ali i ovog ljeta na moru.” istaknula je ravnateljica.

”Draga djeco, čestitam vam na ovim diplomama koje ste danas dobili, a koje pokazuju kako ste bili marljivi i dobri na školi plivanja. Jako je važno da općina potiče ovakve projekte i to će činiti i dalje, jer osim što se djeca odlično zabavljaju i druže, stječu jednu jako dobru vještinu, a koja će im svakako dobro doći. Želim vam puno radosnih sati na bazenu i na godišnjem odmoru i da puno vježbate plivanje i usavršite sve što ste ovdje naučili.” rekla je načelnica Verica Vitković.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike trećih razreda OŠ Trnovec te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u tjedan dana koliko je trajala škola plivanja.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%