play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dječji vrtić Vinica donirao dječje igračake KBC-u Zagreb

Već drugi put za redom Dječji vrtić Vinica u suradnji s roditeljima organizirao je prikupljanje igračaka za oboljelu djecu KBC Zagreb.

Da prikupljene igračke stignu do djece u zagrebačkoj bolnici pobrinule su se zamjenica ravnateljice Ksenija Humek i majka oboljele djevojčice Josipa Matijašec.

Akcija „Dječji šareni ulaz“ obuhvaća prostor na ulazu u KBC Rebro sa darovanim igračkama koje mali bolesnici mogu prilikom dolaska u bolnicu mogu odabrati i imati uz sebe tijekom liječenja. Čime se umanjuje stresno razdoblje tijekom boravka u bolnici, ali i izmami osmijeh na dječja lica.

Sestra Bernardica Pavlić Pračić jedna je pokretačica akcije prikupljanja igračaka u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Na respiratoru 15 osoba oboljenih od koronavirusa

  U Varaždinskoj županiji je tijekom protekla 24 sata evidentirano 148 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 381, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 664. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 100 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su 62 osobe smještene na lokaciji u Varaždinu, a 38 ih je u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 17 osoba, od kojih […]

  today10/04/2021 66

  0%