play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dječji vrtić Vinica donirao dječje igračake KBC-u Zagreb

Već drugi put za redom Dječji vrtić Vinica u suradnji s roditeljima organizirao je prikupljanje igračaka za oboljelu djecu KBC Zagreb.

Da prikupljene igračke stignu do djece u zagrebačkoj bolnici pobrinule su se zamjenica ravnateljice Ksenija Humek i majka oboljele djevojčice Josipa Matijašec.

Akcija „Dječji šareni ulaz“ obuhvaća prostor na ulazu u KBC Rebro sa darovanim igračkama koje mali bolesnici mogu prilikom dolaska u bolnicu mogu odabrati i imati uz sebe tijekom liječenja. Čime se umanjuje stresno razdoblje tijekom boravka u bolnici, ali i izmami osmijeh na dječja lica.

Sestra Bernardica Pavlić Pračić jedna je pokretačica akcije prikupljanja igračaka u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Obilježen Dječji tjedan u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin”

  Pod sloganom „Ljubav djeci prije svega” i Pučko otvoreno učilište Novi Marof obilježilo je ovogodišnji Dječji tjedan. Pučko otvoreno učilište Novi Marof Dječji tjedan obilježava kontinuirano, unazad pet godina, a s obzirom da je ova godina proglašena Godinom čitanja, glavni dio aktivnosti bio je posvećen upravo čitanju kako bi se naglasila njegova važnost od najranije dobi. Ovogodišnji Dječji tjedan u Novom Marofu započeo je dječjom likovnom kolonijom pod nazivom „Oboji […]

  today13/10/2021 31

  0%