play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dječje božićnice

Grad Varaždin poziva roditelje/posvojitelje/skrbnike/staratelje djece rođene od 01. siječnja 2004. godine, koja imaju prebivalište na području Grada Varaždina, da podnesu zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice“.

Zahtjev se nalazi na web stranici Grada www.varazdin.hr/bozicnice. Molimo da roditelji posvojitelji/skrbnici/staratelji putem aplikacije na web stranici upisom OIB-a djeteta provjere da li se dijete nalazi u bazi podataka Grada Varaždina.

 

Ukoliko se dijete nalazi u bazi podataka i podaci u bazi Grada su točni, nije potrebno ispunjavati Zahtjev niti poduzimati nikakve daljnje radnje.

 

Oni roditelji/posvojitelji/skrbnici/staratelji koji nisu u mogućnosti ispisati Zahtjev, isti mogu podići u Gradskoj vijećnici grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (pisarnica).

Zahtjev za unos, ispravak ili dopunu podataka upisanih u registar korisnika „dječje božićnice“ predaje se do 19. studenog do 13h.

Nakon navedenog roka podnašanje zahtjeva više neće biti moguće.

 

Korisnici dječjih božićnica koji prošle godine iste nisu podignuli, izbrisani su iz registra korisnika te moraju ponovno predati zahtjev.

 

Roditelji koji će podnijeti zahtjev za donaciju za novorođeno dijete nakon roka za predaju zahtjeva za ažuriranje baze podataka korisnika „dječjih božićnica“, a sve do 31. prosinca 2021. godine, bit će upisani u bazu po službenoj dužnosti.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Izjava zamjenice Zagorec

  Na temu narušavanja javnog reda i mira, zamjenica župana Varaždinske županije Silvije Zagorec dala je izjavu koju donosimo u cijelosti. „Povodom nedavnog događaja u kojem je župan napadnut i ozlijeđen, a potom zatražio i liječničku pomoć, želim vas izvijestiti da se župan Stričak trenutno nalazi na bolovanju/kućnoj njezi sukladno preporuci liječnika. Čim se oporavi, nastavit će obavljati svoje svakodnevne obaveze. Kao njegova zamjenica, u ovih godinu i pol dana imala […]

  today27/09/2022 30

  0%