play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dan otvorenih vrata Društva osoba s invaliditetom Varaždin

Na igralištu „Srednjoškolac“ u petak je, 7. lipnja 2024. održan Dan otvorenih vrata Društva osoba s invaliditetom Varaždin. Članove društva, kao i njihove goste, podupirajuće članove i djecu, učenike obližnje osnovne škole obišao je i pozdravio gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj koji je i sam podupirajući član društva. Dao je punu podršku društvu i takvim aktivnostima kojima se ostvaruje inkluzija osoba s invaliditetom.

S aktivnostima na toj manifestaciji gradonačelnika su upoznali predsjednik DOSI Ivan Vujec i voditeljica projekta Iva Dvorski. Pripremljeno je niz aktivnosti kojima su se prezentirale sposobnosti osoba s invaliditetom. Uz razne sportske igre i radionice, pod vodstvom Zlatnog kuhara Damira Crlenog i njegovog kuharskog tima pripremljen je ukusan obrok za sve sudionike.

Održana je prezentacija parasportskih aktivnosti, a nastupila je novinarsko-literarna grupa „Jasmina Matoković – Jaca“ izvevši skeč koji je bio izveden i na Festivalu jednakih mogućnosti. Učenici obližnje škole sudjelovali su u radionicama družeći se s osobama s invaliditetom.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Uručen terapijski tricikl dječaku s teškoćama u razvoju iz Ukrajine

  Sedmogodišnjem dječaku Ivanu s teškoćama u razvoju, koji je zajedno sa svojom majkom Olenom  i drugim raseljenim osobama iz Ukrajine smješten u kolektivnom smještaju Dom 2 u sklopu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice ovih dana osmijeh ne silazi s lica. Razlog tome je terapijski tricikl koji mu je uručen. Naime, na zamolbu majke Olene kako je njenom djetetu potreban terapijski tricikl koji će uvelike pomoći njegovom motoričkom razvoju […]

  today23/02/2023 252

  0%