play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu

Ključ uspjeha u svemu, a posebice u turizmu je čovjek. Kulturne, prirodne i gastronomske atrakcije temelj su privlačnosti destinacije, ali ono što destinaciju čini uspješnom, nisu samo njezine „vanjske“ ljepote već duh, atmosfera i emocije koje ona prenosi na goste i zbog čega joj se gosti vraćaju ili ju preporučuju svojim krugovima prijatelja i poznanika.

Prvi i posljednji dojam o nekoj destinaciji ostavljaju ljudi i to ne samo turistički djelatnici već sve osobe s kojima posjetitelj dolazi u kontakt, bilo da se radi o zaposlenicima u smještajnom objektu, restoranu, kafiću, turističkim informatorima i vodičima, ali i vozačima taksija,  službenicima, ljudima koji rade u trgovinama ili ih turisti na ulici pitaju za smjer. Svi oni sudjeluju u stvaranju osjećaja dobrodošlice, sigurnosti i ugode kod gostiju i svi su oni zaslužni za uspjeh destinacije. Stoga nagrada „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ ima zaista veliku važnost jer skreće pažnju na najvažniji resurs i najvažniju vrijednost u turizmu, a to je – ljudskost.

Statistički podaci iz sustava eVisitor ove godine za grad Varaždin do 1. prosinca pokazuju povećanje od 43 % u dolascima te 58 % u noćenjima u odnosu na 2020. godinu. Ti ohrabrujući podaci rezultat su rada svih djelatnika iz svih djelatnosti povezanih s turizmom.

Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, u sklopu akcije Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, poziva strukovne udruge, udruženja i  tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija:

agencijski djelatnik/ica,

djelatnik/ica prodaje i marketinga u turizmu,

turistički animator/ica,

turistički vodič,

recepcijski djelatnik/ica,

konobar/ica, kuhar/ica,

djelatnik/ica hotelskog domaćinstva,

privatni iznajmljivač,

policijski službenik/ica,

djelatnik/ica u hortikulturnom uređenju,

djelatnik/ica na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina,

te vatrogasac.

Obrazac za prijavu može se pronaći na web stranicama: www.tourism-varazdin.hr, a šalje se elektroničkom poštom na adresu: info@tourism-varazdin.hr .

 

Kandidature se zaprimaju do petka 10. prosinca 2021. godine.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Policija kod muškarca pronašla veću količinu oružja

  U četvrtak, 30. ožujka temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, policijski službenici PU varaždinske izvršili su pretraga doma i drugih prostorija te vikend kuće u vlasništvu muškarca starosti 55 godina. Prilikom pretrage pronađene su dvije puške, tri zračne puške, plinski pištolj, pet pištolja domaće izrade, jedan pištolj, okvir za automatsku pušku, dva spremnika za streljivo za pištolj, tijelo automatske puške, dva mehanizma za okidanje domaće izrade, 14 komada lovačkih patrona, […]

  today03/04/2023 14

  0%