play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Članovi varaždinskog HNS-a cvijećem razveselili umirovljenice

Povodom nadolazećeg Međunarodnog dana žena, članovi varaždinskog HNS-a u subotu su posjetili Dom za starije i nemoćne i cvijećem razveselili umirovljenice, ali i djelatnice.

U delegaciji HNS-a koja je šarenim jaglacima ugodno iznenadila korisnice Doma bili su predsjednik gradske organizacije Igor Klopotan, predsjednica Ženske inicijative Andreja Parlaj, potpredsjednici Mirna Šprem i Berislav Bračko, predsjednica V. mjesnog odbora Varaždin Marina Kaniški i tajnica gradske organizacije Josipa Vitez.

Kako je naglasio Klopotan važno je, pa makar malom gestom pokazati da društvo i dalje brine o svojim starijim članovima. „Umirovljenicima koji su gotovo cijeli svoj životni vijek radili i unapređivali naše društvo i državu moramo osigurati dostojanstvenu starost i pokazati im da nisu sami, već da društvo i dalje brine o njima. Iako je mali znak pažnje dovoljan kako bi im izmamili osmijeh na lice, kao država moramo sustavno brinuti o našim starijima i vratiti im za sve što su svojim radom, trudom i odricanjem ostavili budućim generacijama” – poručio je Klopotan.

HNS kao stranka centra zalaže se za osiguravanje dostojanstvenog života svih građana, pa tako i umirovljenika čija će prava i dalje zagovarati, kako na gradskoj i na županijskoj, tako i na nacionalnoj razini.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Pešćenici Viničkoj nastrijelio psa

  Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 68-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer u Pešćenici Viničkoj nepoznatim oružjem nastrijelio psa koji se nalazio u šumi, a pomagao je u ispaši stada ovaca. Vlasnik je nastrijeljenog i ozlijeđenog psa odvezao nadležnom veterinaru koji je istog pregledao i utvrdio kako su ozljede teške i da je potrebno psa eutanazirati. Policijski službenici obavili su očevid, te nastavljaju rad na utvrđivanju […]

  today04/07/2022 17

  0%