play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Članovi varaždinskog HNS-a cvijećem razveselili umirovljenice

Povodom nadolazećeg Međunarodnog dana žena, članovi varaždinskog HNS-a u subotu su posjetili Dom za starije i nemoćne i cvijećem razveselili umirovljenice, ali i djelatnice.

U delegaciji HNS-a koja je šarenim jaglacima ugodno iznenadila korisnice Doma bili su predsjednik gradske organizacije Igor Klopotan, predsjednica Ženske inicijative Andreja Parlaj, potpredsjednici Mirna Šprem i Berislav Bračko, predsjednica V. mjesnog odbora Varaždin Marina Kaniški i tajnica gradske organizacije Josipa Vitez.

Kako je naglasio Klopotan važno je, pa makar malom gestom pokazati da društvo i dalje brine o svojim starijim članovima. „Umirovljenicima koji su gotovo cijeli svoj životni vijek radili i unapređivali naše društvo i državu moramo osigurati dostojanstvenu starost i pokazati im da nisu sami, već da društvo i dalje brine o njima. Iako je mali znak pažnje dovoljan kako bi im izmamili osmijeh na lice, kao država moramo sustavno brinuti o našim starijima i vratiti im za sve što su svojim radom, trudom i odricanjem ostavili budućim generacijama” – poručio je Klopotan.

HNS kao stranka centra zalaže se za osiguravanje dostojanstvenog života svih građana, pa tako i umirovljenika čija će prava i dalje zagovarati, kako na gradskoj i na županijskoj, tako i na nacionalnoj razini.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Čestitka župana Stričaka i zamjenice župana Zagorec povodom Nove Godine:

  Župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec povodom Nove godine uputili su čestitku : „Danas dočekujemo novu godinu za koju zasigurno imamo puno toplih želja, očekivanja i ciljeva. U nju prenosimo i podosta tema iz aktualne godine, ali bez obzira na to najvažnije je fokusirati se na ono najbolje, a to je važnost zajedništva, dijaloga i međusobnog uvažavanja. Godina koja će uskoro biti iza nas bila je puna izazova, […]

  today31/12/2021 83

  0%