play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Challenger Race 2023.” okupio 20 timova, a najbolje su bile „Fittest Besties”

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta, Varaždin je ugostio Challenger Race 2023., sportski događaj koji je okupio mnoge strastvene natjecatelje. Ova uzbudljiva manifestacija organizirana je u zajedničkoj suradnji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i Funkcionalnog centra Active Vita, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Challenger Race je jedinstvena timska utrka u kojoj sudionici trče u parovima i istovremeno testiraju izdržljivost i timsku koordinaciju. Tijekom utrke, natjecatelji su se susreli s različitim izazovima, uključujući trčanje, preskakanje prepreka, provlačenje, nošenje tereta i bacanje, s ciljem da ih savladaju pravilno u što kraćem vremenskom trajanju.

Od ukupno 20 natjecateljskih timova, najbrže su bile članice ekipe “Fittest Besties”, a ekipu su činile Nika Svetec i Marina Godinić te su na kraju zasluženo osvojile prvo mjesto. Na drugom mjestu našla se ekipa “D&D” u sastavu Damir Habijan i Dino Božić, dok su treće mjesto osvojili Gabrijela Bađun i Lovro Štefanec pod nazivom “Sparta”.

Organizatori ovog događaja zahvaljuju sponzorima, tvrtkama Biovitalis i Vindija, na podršci koja je omogućila uspješnu provedbu utrke.

-Europski tjedan sporta u Varaždinu završava uz veliku dozu zajedništva koju nam je pružio Challenger Race 2023. Osim što ovom utrkom promičemo tjelesnu aktivnost, ujedno i podižemo svijest o važnosti timskog rada i izdržljivosti – rekla je voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinske Toplice stiže 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta

      Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o odabiru projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2024. godini.   Među projektima odabranim za sufinanciranje nalazi se i onaj Grada Varaždinskih Toplica, pa je tako za projekt Uređenja nerazvrstanih cesta na području Varaždinskih Toplica Gradu dodijeljeno 26.500 eura.   Zadovoljstvo dobivenim sredstvima istaknula je gradonačelnica Dragica Ratković. […]

  today23/07/2024 5

  0%