play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Čestitka gradonačelnika NK Varaždinu povratnicima u prvu ligu

Igračima, trenerima stručnom timu i vodstvu Nogometnog kluba Varaždin gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj uputio je čestitku povodom osvajanja titule prvaka druge nogometne lige i povratka u elitni razred hrvatskog nogometa.

Na prijemu u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina u subotu, 28. svibnja 2022. godine, kojeg je priredio sa zamjenikom Miroslavom Markovićem, gradonačelnik Bosilj čestitao je i juniorskoj ekipi NK Varaždin na osvojenom juniorskom kupu te je istaknuo: „Varaždin je grad kulture i sporta, imamo uspjehe na oba područja! NK Varaždin je pokazao ove sezone da je slučajno ispao u drugu ligu i vrlo brzo se vratio i ostvariti sve glavne, zacrtane ciljeve: uređenje travnjaka, povratak u prvu ligu a mlada ekipa osvojila je juniorski kup Hrvatske. Osim toga, sve je spremno za privatizaciju kluba. Već slijedeći tjedan elaborat će otići u ministarstvo sporta i turizma. Nadam se zelenom svjetlu da preko ljeta pretvorimo klub u sportsko dioničko društvo. Sve u svemu, uspješna sezona NK Varaždin i ja im na tome čestitam!” – rekao je Bosilj najavivši kako će Grad Varaždin poduzeti sve te pomoći da NK Varaždin ne bude samo prolaznik već stabilni sudionik prve lige. Čestitkama se priključio i zamjenik Miroslav Marković: „Bitno je da se klub stabilizira financijski! Dečki samo hrabro, budite i dalje na ponos našem gradu!” – rekao je Marković poželjevši da klub vrlo skoro ponovo zaigra u finalu kupa.

Primivši znak zahvale za postignute rezultate – grb Grada Varaždina , predsjednik kluba Dražen Vitez je između ostalog rekao: „Očekujemo potporu od svih, ali put privatizacije kluba koji smo si zacrtali je osnovna stvar. To je jedini put da ostvarimo financijsku neovisnost koja će nam omogućiti razvoj kluba za dvije-tri stepenice više. To će nam omogućiti da se još bolje organiziramo i poboljšamo uvjete za rad kako bi nesmetano mogli igrati prvu ligu. Neću dozvoliti nikad više da ispadnemo iz prve lige. Još bolje ćemo se ekipirati, složiti i zakucati na vrata nogometne Europe. – naznačio je ambicije kluba predsjednik Dražen Vitez.

Kapetan ekipe Igor Postonjski otkrio je da se već užurbano radi na očuvanju osnovnog kostura ekipe. Iznio je potrebu da se dovedu dva-tri pojačanja i digne kvaliteta kako bi NK Varaždin bio konkurentan u prvoj ligi. Stepenicu po stepenicu i dići ćemo se do željene Europe, za to se živi i radi. – istaknuo je kapetan poželjevši i dalje pune tribine te podršku navijača kao što je to bilo protekle sezone.

Trener Mario Kovačević zahvalio se na prijemu te istaknuo da „Varaždin zaslužuje nogometnog prvoligaša zbog tradicije i publike. Napomenuo je da ubrzo slijede kratke pripreme jer prvo kolo je na rasporedu već 16. srpnja u koje NK Varaždin kreće s ambicijama da ne bude samo prolaznik već ozbiljan konkurent najjačim klubovima. Varaždin zaslužuje jakog prvoligaša kao devedesetih godina kada smo odlučivali o prvaku i kada smo igrali šest finala kupa.” – iznio je svoj stav trener Kovačević.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dva nova investitora u Gospodarskoj zoni Brezje

  Gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok u srijedu je u Gradskoj vijećnici s investitorima u Gospodarskoj zoni Brezje, predstavnicima tvrtke Trgograd d.o.o. Sanjom Šilec i Zdravstvene ustanove Ljekarna Salus Dinkom Vrućinom, potpisao dva nova ugovora o prodaji zemljišta. Trgovačko društvo Trgograd kupilo je ukupno 1567 m2 zemljišta uz benzinsku pumpu na istočnoj zaobilaznici na kojem planira izgraditi autopraonicu i servis za vozila. Zemljište je prodano po cijeni od 189,24 kn/m2. Zdravstvena ustanova […]

  today20/05/2021 98 2

  0%