play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Budi dio organizacijskog tima Špancirfesta, volontiraj na festivalu!

Organizacija najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj – Špancirfesta je zahtjevan posao, ali i odlična zabava. Iz varaždinske Turističke zajednice stiže obavijest kako traže entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni doprinijeti organizaciji festivala svojim znanjem i energijom.

Volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja. Dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji, vrline su koje se traže od volontera. Nudi se dragocjeno iskustvo volontiranja koje pruža brojne prilike, druženje s odličnom ekipom, upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i mogućnost da budete u središtu zbivanja najočekivanijeg varaždinskog događaja godine.

Traže se pratitelji za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina, te u press centru.

Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, prijavite se za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu. Prijave se primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Prihvaćen proračun Grada Varaždina za 2022. godinu

  U petak se u Velikoj koncertnoj dvorani održala 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina na kojoj je nazočilo 19 vijećnika. Izostanak je opravdao vijećnik Davor Patafta. Na samom početku sjednice, nakon podnošenja izvješća Mandatne komisije nova vijećnica Gradskog vijeća Lidija Mačer (SDP), koja je zamijenila dosadašnjeg člana Brunu Istera (SDP), položila je svečanu prisegu pred prisutnim članovima vijeća. Pitanja na Aktualnom satu postavili su Hrvoje Petrić, Damir Laljek, Silvija Cupar, […]

  today11/12/2021 86

  0%