play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bolja kontrola lopte uz prave kopačke

Prava obuća ključna je stvar kod svakog sporta, pa tako i kod nogometa. Bez obzira na to igrate li nogomet samo rekreativno ili u nekom ozbiljnijem formatu, dobro je poznato da je bez odgovarajućih kopački nemoguće postići vrhunske rezultate. No, ako ni sami još niste sigurni koje točno kopačke odabrati, u nastavku pročitajte neke naše savjete.

Kopačke za dvoranu – posebna vrsta kopačke

Igranje u dvorani značajno se razlikuje od igranja na vanjskim terenima – u pravilu je riječ o parketnoj podlozi koja se može sklizati i koja zahtijeva odgovarajući potplat kako bi stopalo idealno prianjalo i bilo stabilno. Naravno, što je stopalo stabilnije tijekom igre, to je moguće ostvarivati preciznije udarce i kvalitetnije voditi loptu.

Za odličnu razinu prianjanja, kopačke za dvoranu imaju poseban potplat koji se označava nazivom indoor. Kod ovog potplata posebno je važno da ne ostavlja tragove boje, a modeli koji su izrađeni upravo kako bi se to izbjeglo imaju oznaku „non marking sole“. Bogat izbor tenisica za dvoranu pogledajte na https://www.r-gol.com/hr/joma-tenisice-za-dvoranu i uživajte u širokoj ponudi.

Kvalitetne kopačke, kvalitetna igra

Dostupni su brojni modeli kopački, ali pojedini se ipak ističu u masi. Između ostalog, to su Puma kopačke koje omogućavaju vrhunsku preciznost udaraca, ali i odličnu kvalitetu zahvaljujući kojoj možete biti sigurni da ćete ih moći dugo nositi. Puma kopačke dostupne su u svim varijantama, za dvorane, umjetne podloge i prirodnu travu, što znači da ćete moći jednostavno pronaći one koje će idealno odgovarati vašim potrebama. Cijeli asortiman pogledajte na https://www.r-gol.com/hr/nogometne-kopacke-puma i pronađite prave kopačke za sebe. Naravno, odlično je i to što su kopačke dostupne u širokom spektru različitih boja među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći onu koja će se idealno kombinirati s bojama vaše sportske momčadi.

Kopačke i za najmlađe

Naravno, i mlade nade od samih svojih početaka trebaju imaju vrhunsku opremu. Ako treniraju nogomet u dvorani, tada su im, jednako kao i velikim igračkima, potrebne odgovarajuće kopačke za dvoranu. Ako tražite jednu adresu na kojoj vam je dostupna široka ponuda, tada pogledajte ovdje: https://www.r-gol.com/hr/djecje-tenisice-za-dvoranu.

Kopačke za najmlađe, za razliku od modela za velike, dostupne su u nekoliko varijanti vezanja, između ostalog, na vezice i na čičak. Model na čičak vjerojatno je primjereniji najmlađima koji još nisu vješti u vezanju vezica, ali zapravo i svima onima koji ne žele nepotrebno gubiti vrijeme na vezanje kopački prije igre, ali nerijetko i tijekom same igre.

Zanimljivo je i da su dostupni modeli bez ikakvog vezanja: na gornjoj strani kopačke nalazi se velik rastezljiv dio zahvaljujući kojem je obuvanje i izuvanje kopački još brže i jednostavnije nego ikada prije.

Kada su u pitanju dostupne boje, tada će vaš mališan zbilja jednostavno pronaći svoju omiljenu boju ili pak onu koja najbolje predstavlja njegovu momčad, a malim će se zaljubljenicima u modu posebno svidjeti modeli s jasno istaknutim logotipom proizvođača.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak u Općini Cestica s načelnikom Korotajem o zajedničkim projektima na području Općine

  U sklopu posjeta Općini Cestica, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak se u sjedištu općine susreo s načelnikom općine Mirkom Korotajem i njegovim suradnicima, predsjednikom Općinskog vijeća Darkom Majhenom, ujedno i županijskim pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove, te djelatnicima Jedinstvenog Upravnog odjela. Sastanku su nazočili i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački, njegov pomoćnik ,ujedno i županijski vijećnik Krunoslav Lukačić, općinska vijećnica Sandra Županić, Tomislav Sokolić, zamjenik pročelnika Upravnog odjela […]

  today29/05/2024 1

  0%