play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bogat program proslave Dana Općine Vidovec

Općina Vidovec slavi svoj dan, a ujedno će biti proslavljena i 50. godišnjica NK Sloboda Tužno. U subotu 17. lipnja u 17 sati počinje Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vidovec i proslava 50. godišnjice NK Sloboda Tužno. U jutarnjim satima, točnije u 10 sati održat će se Međunarodni memorijalni rukometni turnir „Vladimir Gržin” u školskoj sportskoj dvorani OŠ Vidovec, dok će u večernjim satima koncert održati Učiteljice i Amazona band. Koncert počinje u 21 sat na igralištu NK Sloboda Tužno.

U nedjelju će biti održana proslava blagdana Sv. Antuna i nastavit će se proslava 50. obljetnice NK Sloboda Tužno. U jutarnjim satima, točnije u 9 sati kreće Međunarodni memorijalni rukometni turnir „Vladimir Gržin” u školsko sportskoj dvorani OŠ Vidovec. U 11 sati počet će sveta misa u crkvi Sv. Antuna Padovanskog, zatim u 12 sati i 30 minuta će biti organizirana besplatna podjela gulaša od divljači. Od 13 do 17 sati održat će se izložba vina Udruge vinogradara i voćara Sv. Antun „Zlatne kapi Tužna”. U 15 sati i 30 minuta očekuje se nastup KUD-a Vidovec. Zatim u 17 sati počinje utakmica NK Sloboda Tužno-reprezentacija Općine Vidovec i također u 17 sati kreće „Večer smijeha” Udruge žena Općine Vidovec koja će se održati u Vatrogasnom domu Vidovec. Na kraju večeri u 20 sati počinje zabavna večer uz Bonus Band.

Oba dana 17. i 18. lipnja bit će organizirani besplatni napuhanci za djecu kod igrališta NK Sloboda Tužno te tombole s vrijednim nagradama, posjetitelji će moći kupiti majice s logom NK Slobode te će biti organizirana bogata ugostiteljska ponuda.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Otvaranje novih radnih mjesta u Lepoglavi omogućila investicija „teška“ 5 milijuna eura

  Lepoglavska Poduzetnička zona kontinuirano se razvijala dulji niz godina i u nju je uloženo cca. 15 milijuna kuna kako bi se potencijalnim investitorima omogućila sva potrebita infrastruktura za pokretanje poslovnih aktivnosti. Svakako treba spomenuti i dobivanje IPCR certifikata koji Poduzetničku zonu u Lepoglavi svrstava u zone u koje se može ulagati. Sve to je prepoznala talijanska tvrtka Ediltec d.o.o. iz Modene koja je kupila objekt bivšeg pogona Zagorjepleta u Lepoglavi […]

  today25/03/2021 69

  0%