play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Blagdanska Priča @ Varaždin

Blagdanska priča” naziv je koncerta koji će se po prvi puta održat u varaždinskoj Areni 26. prosinca, na blagdan Svetog Stjepana s početkom u 19.00. sati.

Poznati varaždinski pjevač Nenad Kumrić Charlie okupit će svoje prijatelje i goste koji će zajedničkim snagama pripremiti čarobnu blagdansku priču isprepletenu poznatim melodijama i božićnim ugođajem.

Charlijevi prijatelji i gosti na koncertu bit će Lidija Bačić, Klapa Kampanel, Željko Krušlin Kruška i Matko Jelavić. Uz pratnju i otmjene zvukove Varaždinskog tamburaškog orkestra i Tequila band-a, Charlie će publici prestaviti jednu emotivan, ali i zabavni glazbeni spektakl kroz čiji program će nas voditi Branko Uvodić.

Prodajna mjesta

Svoje ulaznice potražite na sustavu za rezervaciju i prodaju ulaznica EVENTIM.

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/blagdanska-prica-varazdin-gradska-sportska-dvorana-arena-597529/event.html

Ulaznice možete potražiti i na ovim prodajnim mjestima:

 • Arena Varaždin – caffe bar Time Out Šetalište Franje Tuđmana 1, Varaždin
 • BP PETROL, Braće Radića 199, Varaždin
 • BP PETROL, Koprivnička 12, Varaždin
 • Exclusive Change VŽ, Kaufland, Koprivnička 14, Varaždin
 • Exclusive Change ČK, Kaufland, Obrtnička bb, Čakovec
 • Sun Travel Turistička agencija Ul. kralja Tomislava 13, Čakovec
 • TISAKplus – Ul. R. Fizira, Ludbreg

Osobe s invaliditeom u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz i bit će ustupljena pozicija uz redove na parteru. Pratnja osobe s invaliditetom plaća ulaznicu.

Djeca do i uključujući 7 godina imaju besplatan ulaz.

Cijena ulaznica za parter s rezervacijom mjesta iznosi 120 kuna, a tribine slobodno sjedenje 100 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu – 15 kuna. VIP ulaznica uključuje sjedenje u prvom ili drugom redu partera i ulaz na after party koji će se održati u gornjem dijelu dvorane.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica objavila Javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike s područja Općine Cestica

  Otvoren je Javni poziv iz Podmjere 1.1. Modernizacija proizvodno poslovnih procesa kojima se nastoji povećati konkurentnost MSP-a kroz ulaganje u modernizaciju strojeva, radnih vozila i opreme te nabavu suvremenih industrijskih tehnologija i rješenja. Cilj ovog poziva je kroz sufinanciranje dijela troškova nabave materijalne  i nematerijalne imovine, mali i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Općine Cestica pružiti podršku u povećanju konkurentnosti na tržištu kroz ulaganja u napredniju tehnologiju, opremu, strojeve […]

  today18/07/2024 5

  0%