play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bima, za mene i za sve koji mi znače!

Ponekad je za uspješan projekt potrebno samo malo hrabrosti i odlučnosti.
Bima trgovine i webshop na tržištu su više od 30 godina i danas broje 14 Bima trgovina diljem Hrvatske te web shop s preko 2500 artikala.

Od najlonom pokrivenih paleta na vlastitom dvorištu, teškom mukom štićenih od kiše, do automatiziranog skladišta s 4500 paletnih mjesta koje danas robom opskrbljuje tisuće kupaca diljem Hrvatske i Slovenije. Od male grupice talentiranih ljudi koji su ručno oslikavali staklo i porculan do gotovo 100 zaposlenika danas, koji s jednakom strašću i predanošću kontinuirano rade na tome da vam i dalje nastavimo isporučivati kvalitetne, unikatne i originalne artikle koje nećete pronaći nigdje drugdje.

Ono što je ostalo isto već više od 30 godina je naša želja da izrađujemo poklone i dekoracije koji su unikatni i što je više moguće ručno izrađeni. Tako i sada većinu proizvoda iz naše proizvodnje proizvodimo ili prilagođavamo sami. Nudimo razne vrste poklona među kojima su majice i pregače s našim vlastitim natpisima, čaše s porukama osmišljenim za gotovo svaku prigodu, daske sa šaljivim natpisima i motivima. Osim toga, surađujemo s raznim kooperantima tako da ručno izrađujemo razne drvene stalke za butelje i čaše – minijature motiva kao što su preše za vino, bunar i slično. Tvrtka je nedavno proslavila 30. rođendan i povodom toga redizajnirali smo ambalažu te logotip kako bismo ostali u korak s trendovima. Naš logo i slogan reflektiraju ono što jesmo te ljubav koju ulažemo u sve što radimo. Bima, za mene i za sve koji mi znače!

S godinama naša ponuda postajala je sve impresivnija, počeli smo koristiti moderne tehnologije i kontinuirano dodavati nove artikle. Danas u ponudi imamo razne personalizirane poklone, od čaša i šalica preko tacni i boca do pregača i majica s unikatnim natpisima. Kod nas možete pronaći poklon za svaku prigodu, bez obzira radi li se o rođendanu, godišnjici ili samo želite bez posebnog povoda razveseliti nekog tko vam znači. Jer ne trebamo posebnu prigodu da bismo pokazali nekome koliko ga volimo i zahvalili mu za sve dobro što radi za nas, zar ne?

Sve to, naravno, ne bi zaživjelo bez vas. Stoga vam želimo zahvaliti što ste kroz cijeli ovaj proces s nama i pomogli nam izgraditi se u firmu kakva smo sad. Sretni smo i ponosni na ovo putovanje i na ono što smo postali. Hvala vam što ste naši vjerni kupci i nadamo se da ćemo vam pružiti još puno godina originalnih i jedinstvenih artikala, dobre usluge i lijepih iskustava.

Svojim kupcima volimo pokazati kako i što radimo pa često imamo video prijenose uživo na Facebook stranici Bima Hrvatska gdje prezentiramo naše usluge, procese, proizvode i sve ostalo. Pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama gdje imamo preko 90 000 pratitelja.

Bima trgovine možete pronaći diljem cijele Hrvatske. Zajedno sa našom internet trgovinom www.bima.hr koja konstantno napreduje, usrećili smo više od milijun kupaca. Pozivamo vas u Bima trgovine da izaberete posuđe, poklone, igračke i dekoracije za vas i za sve koji vam znače!

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Varaždin potiče građane na uzgoj zdrave hrane

  Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda. Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva. Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je […]

  today29/05/2024 1

  0%