play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Besplatan online koncert Centara tradicijske kulture Varaždin 17.studenog

Najpoznatiji i najnagrađivaniji tamburaški orkestar Centra tradicijske kulture iz Varaždina još jednom priprema odličan koncert za sve ljubitelje tamburaške glazbe! I ovoga puta iskorak u korištenju suvremenih tehnologija, točnije zoom platforme omogućiti će svim gledateljima da koncert poprate iz udobnosti svoga doma.

Nažalost, epidemiološka situacija posebice je negativno utjecala na socijalnu isključenost osoba starije životne dobi te ih na taj način ograničila u redovnim aktivnostima.

Stoga pozivamo sve korisnike koji koriste moderne tehnologije, posebice zoom platformu da svojim roditeljima, djedovima, bakama, prijateljima pomognu da se prijave za ZOOM platformu i uživaju u besplatnom koncertu! Zasigurno ćete ih razveseliti tim lijepim glazbenim poklonom- poručuju iz CTK

Online koncert će se održati 17.studenog s početkom u 17:00 sati

Na repertuaru će se i ovoga puta naći poznate zagorske i kajkavske melodije te posebno iznenađenje biti će poznati evergreeni, koji su već desetljećima rado slušane melodije. Tamburaškim orkestrom će i ovoga puta ravnati Tibor Bun dok će se za glazbeni užitak pobrinuti poznati tenor, Fillip Hozjak!

Koncert je namijenjen za osobe starije od 55 godina. Za sudjelovanje na koncertu potrebno je prijaviiti se putem poveznice:

http://ctk-varazdin.hr/prijavnica-za-online-radionice-u-sklopu-projekta-kultoff-kulton-tradicijska-kultura-u-online-okruzenju/

Online koncert održat će se u sklopu aktualnog projekta „KultOFF-KultON“-Tradicijska kultura u online okruženju“ koji CTK Varaždin provodi sa svojim projektnim partnerima: umjetničkom organizacijom Kerekesh teatar te udrugom SVIMA iz Zagreba.

Ovim putem pozivamo sve sudionike da se priključe i ostalim radionicama koje su pripremili za njih, a sve detaljnije informacije možete pronaći na www.ctk-varazdin.hr ili na FCB stranici Centra tradicijske kulture

Projekt je sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.) u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura online“ (referentni broj Poziva: UP.02.1.1.14). Ukupna vrijednost projekta iznosi 382.279,13 kn, dok je razdoblje sprovedbe projekta veljača-prosinac 2021.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Anđelko Stričak primio izaslanstvo Grada Ljubuškog i Općine Sračinec

  Povodom potpisivanja Sporazuma o suradnji, koji su sklopile Općina Sračinec i Grad Ljubuški (BiH), župan Varaždinske županije primio je izaslanstva prijateljskog Grada Ljubuškog i Općine Sračinec. U izaslanstvima su bili predsjednik Gradskog vijeća Grada Ljubuški Tihomir Kvesić i Damir Kozina, pomoćnik gradonačelnika Grada Ljubuški, a u ime Općine Sračinec načelnik Božidar Novoselec i predsjednik Općinskog vijeća Krunoslav Lukačić.  !Drago mi je da sam imao prilike ugostiti čelne ljude Grada Ljubuškog, […]

  today03/02/2023 19

  0%