play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bella Sedlar nova je predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Varaždina

U sjedištu varaždinske gradske uprave u palači Patačić,  održana je Izvještajna i izborna sjednica Dječjeg gradskog vijeća Varaždin.

Na početku sjednice male gradske vijećnice, njihove učiteljice i koordinatoricu rada DGV-a Dubravku Novak pozdravio je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj. Zahvalio se dosadašnjem predsjedniku DGV-a Lovri Ledenku i njegovoj zamjenici Belli Sedlar na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.  Članovima DGV-a iz svih varaždinskih škola pojasnio je funkcioniranje gradskog vijeća, način donošenja odluka te je naglasio važnost realizacije ideja i projekata koje predlažu djeca.

Na sjednici su podnijeta izvješća o radu DGV-a u proteklom mandatu te se raspravljalo o participativnom proračunu za djecu Grada Varaždina. Na sjednici je  izabrana nova predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Bella Sedlar i njen zamjenik Bruno Pretković.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općini Petrijanec odobrena sredstva za vanjsko uređenje dvorišta i igrališta u iznosu od 27.165,47 eura

  Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić uručila je Ugovore financijske potpore jedinicama lokalne samouprave usmjerene projektima poboljšanja materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima. Ove godine podijeljeni su ugovori u vrijednosti 2 milijuna 655 tisuća eura (19.999.998,73 kuna) za 126 jedinica lokalne samouprave diljem Republike Hrvatske.   Među odobrenim projektima je i onaj Općine Petrijanec, a odnosi se na ulaganje u vanjsko uređenje i dvorište Dječjeg vrtića […]

  today16/06/2023 40

  0%