play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

BD Sloga Varaždin organizira biciklističku utrku „Oslobođenje vojnog skladišta Banjščina”

Povodom Dana oslobođenja grada Varaždina i Varaždinske županije te oslobođenja vojnog skladišta Banjščina, Biciklističko društvo Sloga organizira 3. cestovnu biciklističku utrku „Oslobođenje vojnog skladišta Banjščina”.

Utrka će se održati u nedjelju, 24. rujna, sa startom i ciljem kod parkirališta u zoni Kneginec u Donjem Knegincu u Ulici kralja Andrije, a vozit će se dvije utrke – kraća na 18,2 km starta u 10 sati, a dulja na 26 km u 10.45 sati. Duljina staze je 2600 a vozit će se unutar zone Kneginec – Donji Kneginec – Ulicom kralja Andrije i Ulicom grada Verone.

Muško-ženske kategorije do 11 i do 13 godina te ženska kategorija do 14 godina vozit će sedam krugova, odnosno 18,2 km, dok će muška kategorija do 14, ženska i muška kategorija do 15 godina i kadetkinje voziti deset krugova, odnosno 26 km.

Staza neće biti u potpunosti zatvorena za ostali promet i natjecatelji su dužni pridržavati se prometnih propisa, a za vrijeme utrke neće se puštati vozila na stazu. Glavni pokrovitelj je Općina Kneginec, odnosno Zajednica sportova Općine Gornji Kneginec, a pokrovitelji su Eurospin Hrvatska i ASC Varaždin.

Prijaviti se možete na e-mail: info@sloga.hr , zaključno s 22. rujna 2023. do 15 sati, a detalje možete pogledati na https://ridewithgps.com/routes/44428301.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sin prijetio policajcima smrću, a njegov 91-ogodišnji otac krenuo na njih sjekirom

  U srijedu, 24. srpnja u 8 sati policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su dojavu građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta s njim te mu šalje poruke. Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka na dvorištu obiteljske kuće te ga pozvali da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mjere. Isti se oglušio na pozive te se počeo udaljavati prema kući, zbog čega mu je […]

  today25/07/2024 3

  0%