play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

BD Sloga Varaždin organizira biciklističku utrku „Oslobođenje vojnog skladišta Banjščina”

Povodom Dana oslobođenja grada Varaždina i Varaždinske županije te oslobođenja vojnog skladišta Banjščina, Biciklističko društvo Sloga organizira 3. cestovnu biciklističku utrku „Oslobođenje vojnog skladišta Banjščina”.

Utrka će se održati u nedjelju, 24. rujna, sa startom i ciljem kod parkirališta u zoni Kneginec u Donjem Knegincu u Ulici kralja Andrije, a vozit će se dvije utrke – kraća na 18,2 km starta u 10 sati, a dulja na 26 km u 10.45 sati. Duljina staze je 2600 a vozit će se unutar zone Kneginec – Donji Kneginec – Ulicom kralja Andrije i Ulicom grada Verone.

Muško-ženske kategorije do 11 i do 13 godina te ženska kategorija do 14 godina vozit će sedam krugova, odnosno 18,2 km, dok će muška kategorija do 14, ženska i muška kategorija do 15 godina i kadetkinje voziti deset krugova, odnosno 26 km.

Staza neće biti u potpunosti zatvorena za ostali promet i natjecatelji su dužni pridržavati se prometnih propisa, a za vrijeme utrke neće se puštati vozila na stazu. Glavni pokrovitelj je Općina Kneginec, odnosno Zajednica sportova Općine Gornji Kneginec, a pokrovitelji su Eurospin Hrvatska i ASC Varaždin.

Prijaviti se možete na e-mail: info@sloga.hr , zaključno s 22. rujna 2023. do 15 sati, a detalje možete pogledati na https://ridewithgps.com/routes/44428301.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Obilježen Dan Grada Lepoglave

    Povodom Dana Grada Lepoglave, u petak, 8. prosinca, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz članove Gradskog vijeća, predstavnike ustanova i institucija te čelnih ljudi drugih gradova i općina, nazočili su joj i drugi gosti i uzvanici, među kojima izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, v.d. predsjednik Hrvatske narodne stranke i načelnik Općine Cestica Mirko […]

  today09/12/2023 4

  0%