play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Barbara Antolić Vupora u Hrvatskom saboru ugostila DDICDP Varaždin

Saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora ugostila je Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida u Hrvatskom saboru. Tijekom posjeta pridružili su im se predsjednik SDP Hrvatske Peđa Grbin i potpredsjednica Hrvatskog sabora Sabina Glasovac.

U Republici Hrvatskoj živi 624 tisuće osoba s invaliditetom, što čini 16% ukupnoga stanovništva. Radi se o velikoj skupini naših sugrađana, stoga je pitanje unapređenja njihova položaja i njihovih prava jedno od prioritetnih pitanja našeg društva u cjelini. Važno je da svojim radom omogućimo poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji te doprinesemo senzibilizaciji javnosti o potrebama i načinu življenja osoba s invaliditetom.” – izjavila je tom prigodom Antolić Vupora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Počelo je Antunovo v Marofu: Bogat i raznovrstan program trajat će sve do sredine srpnja

  Nakon pune dvije pandemijske godine, Antunovo v Marofu vratilo se u punom sjaju. Bogat i raznovrstan program kojeg su u petak najavili gradonačelnik Siniša Jenkač i voditeljica ureda Turističke zajednice Novi Marof Renata Horvatić trajat će sve do sredine srpnja, a građani i posjetitelji imat će što vidjeti i doživjeti. S obzirom da su građani bili itekako željni događanja, čim su na proljeće popustile mjere, Grad i Turistička zajednica poslali […]

  today04/06/2022 126

  0%