play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Barbara Antolić Vupora: S potpisima sam skupila i pozitivnu energiju građana

Barbara Antolić Vupora predala je danas potpise za kandidaturu za županicu Varaždinske županije.

„ Kao županica bit ću partner s gradovima i općinama i dobra suradnja bit će mi u prvom planu. Neće se dogoditi da jedan grad i Županija ne komuniciraju. To ću učiniti prvo kad budem izabrana za županicu“, rekla je Antolić Vupora.

Dodala je da zgrade moraju prvenstveno služiti građanima. „Svim institucijama u nadležnosti Županije, ljudi moraju biti u prvom planu. Bolnice moraju služiti pacijentima i zdravstvenim djelatnicima, a škole učenicima i prosvjetnim radnicima. Zgrade ne smiju same sebi biti svrha.“, naglasila je Antolić Vupora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Rotary Business Forum – „Vinarstvo u Hrvatskoj – održivost ekonomije organskog rasta”

   Jubilarni 10. Rotary Business Forum 2023, pod nazivom : „Vinarstvo u Hrvatskoj – održivost ekonomije organskog rasta održat će se u subotu, 21.10.2023. s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181.. Vinarstvo u Hrvatskoj kao grana ekonomije je velikim djelom u rukama manjih obiteljskih vinarija, jer oko 50% ukupno proizvedenih količina na tržištu dolazi iz takvih vinarija. Varaždinski kraj, kao i […]

  today11/10/2023 17

  0%