play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Balet Orašar stiže u Varaždin 10. prosinca

Renomirana baletna trupa Ukrainian Classical Ballet izvest će 10. prosinca u Areni Varaždin s početkom u 20 sati božićnu bajku – balet Orašar. Bit će ovo prilika da varaždinska publika premijerno, po prvi puta doživi ovu baletnu priču. Riječ je o božićnoj bajci koja je ispričana tradicionalnom baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna. Tradicionalna koreografija i prekrasna produkcija obogaćena modernim tehničkim rješenjima zadržava duh ovog baletnog klasika. Unikatna scenografska rješenja, impozantna dekoracija i kostimi te suvremene video projekcije ravnodušnim neće ostaviti ni najzahtjevniju baletnu publiku. Orašar je jedna od najpopularnijih i najviše izvođenih djela P. I. Čajkovskog, a temelji se na priči Orašar i kralj Miševa E.T.A. Hoffmana.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu i prodajnim mjestima Eventima ili na benzinskim postajama Petrol, Tisak Media centrima, Mjenjačnicama Exclusive Change ili u caffe baru Time Out u sklopu Arene Varaždin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Održana vatrogasna vježba VZO Cestica

  Vatrogasna zajednica općine Cestica svake godine organizira javnu pokaznu vježbu vatrogasnih postrojbi svih šest društava koje djeluju na cestičkom području. Ove godine domaćin vježbe bilo je DVD Gradišće, a vježba je 25. lipnja organizirana s ciljem provjere sustava uzbunjivanja, provjere spremnosti i obučenosti vatrogasnih postrojbi za gašenje požara, spašavanja imovine i ljudi, kao i ispravnosti vatrogasnih sprava, vozila i opreme. Vježba je održana na objektu trgovine u Selcima Križovljanskim, a […]

  today29/06/2021 63