play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Balet Orašar stiže u Varaždin 10. prosinca

Renomirana baletna trupa Ukrainian Classical Ballet izvest će 10. prosinca u Areni Varaždin s početkom u 20 sati božićnu bajku – balet Orašar. Bit će ovo prilika da varaždinska publika premijerno, po prvi puta doživi ovu baletnu priču. Riječ je o božićnoj bajci koja je ispričana tradicionalnom baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija Petroviča Kovtuna. Tradicionalna koreografija i prekrasna produkcija obogaćena modernim tehničkim rješenjima zadržava duh ovog baletnog klasika. Unikatna scenografska rješenja, impozantna dekoracija i kostimi te suvremene video projekcije ravnodušnim neće ostaviti ni najzahtjevniju baletnu publiku. Orašar je jedna od najpopularnijih i najviše izvođenih djela P. I. Čajkovskog, a temelji se na priči Orašar i kralj Miševa E.T.A. Hoffmana.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu i prodajnim mjestima Eventima ili na benzinskim postajama Petrol, Tisak Media centrima, Mjenjačnicama Exclusive Change ili u caffe baru Time Out u sklopu Arene Varaždin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U OB Varaždin 177 osoba s težom kliničkom slikom, 25 na respiratoru, 5 preminulih

  U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 46 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 477, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 972. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 177 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 90 osoba smješteno na lokaciji u Varaždinu, a 87 osoba je u Klenovniku. U jedinicama intenzivnog liječenja nalazi se 26 osoba, od kojih […]

  today04/05/2021 44