play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Antunovo v Marofu otvaraju The Frajle

Antunovo v Marofu i ove godine nudi odličan program. Brojna događanja u organizaciji mnogih udruga, ustanova i pojedinaca protežu se kroz cijeli mjesec lipanj, no centralana događanja započinju 9. lipnja i traju do 13. lipnja, kada je i sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika grada Novog Marofa.

 

U petak, 9. lipnja u 17. sati  kod KC Ivan Rabuzin sve započinje programom “Fino i vino” , na kojem svoj rad predstavljaju Udruga vinogradara Pinta, ŠRD Marof i SK Grebengradski streličari, a  za zabavni program zaduženi su Fiškali. Paralelno u Staroj školi kreće program Sastanak u traperu koji temom ove godine prati razvoj novomarofskih bendova od 70-ti godina prošlog stoljeća, a traper je nezaobilazni dress code. Sve prati i tematska glazba uz ploče, panel  sa članovima tih bendova te izložba fotografija.U kasnijim večernjim satima u Staroj školi nastupit će Fakustix.  Na Trgu hrvatske državnosti je postavljena svojevrsna chill zona koja će tokom cijelog vikenda imati glazbenu podlogu. Od 21.30 na glavnu pozornicu dolaze nam The Frajle, koje će nas razveseliti sa brojnim glazbenim hitovima.

 

Subota prijepodne nudi izložbu oldtimer automobila u Zagorskoj ulici sa prigodnom glazbenom pratnjom, izlagače, likovnu koloniju te poetski  festival. Poslijepodne u subotu, 10. lipnja ponovno se predstavlja program Fino i Vino, uz Pintu, LD Vepar i Udruženje obrtnika Novi Marof. Za glazbeni nastup zadužen je Jura Galina. U Novom Marofu u to se vrijeme i igra Finale županijskog kupa u nogometu pa će i sportsko navijanje biti dodatna kulisa. Na glavnoj pozornici od 21.30 nastupa Jacques Houdek – Gospodin Glas sa svojim svevremenskim hitovima, a u Staroj školi veliki Techno party – DJ – Vrle, F.O.R.M. live!, Kičma.

 

Nedjelja od 10.00 sati je rezervirana za najmlađe, kad samo za njih nastupa ponovno Jacques Houdek sa svojim poznatim programom – Kad si sretan. Nastupit će na Trgu hrvatske državnosti i izvesti najbolje dječje pjesme kojih se svi sjećamo.

 

Poslije podne od 17.30 održat će se mimohod KUD-ova, sudionika 20. Međunarodnog folklornog festivala koji na glavnoj pozornici nastupaju od 18 sati. Najzagorskiji bend – Kavaliri, nastupit će na glavnoj pozornici od 21.30.

 

U utorak, 13. lipnja. na sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, održat će se od 18.00 sati blagoslov ljiljana, svečana procesija ulicama grada, te svečana sveta misa u 19.00 sati koju predvodi mons. Bože Radoš, varaždinski biskup.

 

Kompletan program Antunova v Marofu u organizaciji Turističke zajednice Grada Novog Marofa, Grada Novog Marofa, Pučkog otvorenog učilišta te mnogih udruga, ustanova i pojedinaca,  možete pogledati u priloženom letku.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%