play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Anita Rep ponovno izabrana za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije

U petak, 1. srpnja, u prostorijama TKIC-a u Lepoglavi, održana je izborna sjednica Skupštine Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije. U proteklom 4-godišnjem mandatu istom je predsjedala Anita Rep, županijska vijećnica HNS-a od 2017. godine, a Inicijativa se istaknula svojim društveno korisnim i humanitarnim radom, kao i radom na području borbe za izjednačavanje prava žena i muškaraca i suzbijanja nasilja nad ženama.

Na novi mandat od 4 godine ponovno je izabrana Anita Rep iz podružnice Trnovec Bartolovečki, a dužnost zamjenice obnašat će Marija Ribić iz podružnice Lepoglava, dok je novoizabrana tajnica Sanja Kolenko iz podružnice Klenovnik.

Anita Rep zahvalila se na dosadašnjoj suradnji i podršci, kao i na povjerenju koje joj je iskazano za novi mandat. „I dalje ćemo se zalagati za izjednačavanje šansi muškaraca i žena, u političkom djelovanju i svim ostalim segmentima u kojima je to potrebno, a nastavit ćemo provoditi aktivnosti koje su vezane za pomoć i senzibilizaciju ranjivih skupina, djece i osoba treće životne dobi. Želim uputiti zahvalu na potpori i uvažavanju Ženske inicijative županijskom predsjedniku HNS-a, gospodinu Lukačiću, kao i našem saborskom zastupniku, gospodinu Štromaru.”

Zahvalu na dosadašnjem radu uputio je i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić. „Jako sam ponosan na Žensku inicijativu i njezin rad te što vaš rad podupiru predsjednici podružnica diljem županije što ste dokazale osnivanjem odbora po gotovo svim podružnicama HNS-a. HNS je stranka ljudi koji rade na terenu što nam daje izborne rezultate, a upravo ste vi svojim radom doprinijele dobrim rezultatima stranke na svim proteklim izborima. Žene su temelj društva, pa tako i žene okupljene u Žensku inicijativu čine temelj naše stranke. Hvala vam na dosadašnjem radu i želim vam puno uspješnih rezultata u budućem radu” – naglasio je Lukačić.

Izbornoj sjednici Skupštine nazočili su Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a na nacionalnoj razini, Krunoslav Lukačić, predsjednik HNS-a Varaždinske županije i Marijan Škvarić, gradonačelnik grada Lepoglave.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Čak 79 razrednih odjela online, broj novozaraženih opet raste

  U Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata evidentirano je 75 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 172, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 274. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 54 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su 24 smještene na lokaciji u Varaždinu, a 30 osoba se nalazi u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 6 osoba od kojih je […]

  today17/03/2021 42

  0%