play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Amanda Mlinarić i Mateo Žugec na prijemu kod gradonačelnika Varaždina

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici održao prijem za varaždinske sportaše Amandu Mlinarić i Matea Žugeca te njihove trenere Cvjetoslava Zormana iz Varaždinskog streličarskog kluba i Emila Šanjeka iz Gimnastičkog kluba Vindija.

Gimnastičar Mateo Žugec osvojio je treće mjesto na Svjetskom kupu u Varni te treće mjesto na Svjetskom kupu u Kopru dok je Amanda Mlinarić osvojila prvo mjesto na Kupu u Turskoj te zatim ponovo bila prva u Sloveniji.

Gradonačelnik im je čestitao na odličnim rezultatima za koje će primiti i novčane nagrade od Grada Varaždina:
Naši sjajni sportaši, streličarka Amanda Mlinarić i gimnastičar Mateo Žugec, kao i njihovi treneri, primit će nagradu od Grada Varaždina i to 700 EUR svakom sportašu i po 300 EUR trenerima. Varaždin ima fantastične sportaše i natjecatelje i mi ih pratimo i podupiremo, preko Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, preko Zaklade za vrhunski sport. Nikad nije dovoljno ulaganja, a jedna od mojih najvećih želja je da konačno riješimo pitanje balona u Graberju i da u sklopu toga napravimo i gimnastičku dvoranu koja nam nedostaje jer su naši sportaši to zaslužili – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Zadnja dva tjedna nastupila sam na tri natjecanja, u Turskoj, u Sloveniji i kod nas u Poreču. U Istanbulu i Sloveniji bila su natjecanja za svjetsku rang listu i ostvarila sam prva mjesta s čime sam izuzetno zadovoljna, a idući tjedan imam Svjetski kup u Antaliji. U rujnu me očekuje Svjetsko prvenstvo u poljskom streličarstvu na kojem sam unatrag nekoliko godina svaki put osvojila medalju, stoga se i tome veselim – kazala je Amanda.

Mateo također nije krio zadovoljstvo uspjehom na natjecanjima:
Presretan sam i prezadovoljan s rezultatima. Imao sam ozljede i probleme sa zglobom, ali to smo sanirali, ostvariti dobre rezultate i sad nam slijedi Državno prvenstvo u Osijeku za dva tjedna – rekao je Mateo Žugec.

Sportaši, kao i njihovi treneri zahvalili su gradonačelniku i Gradu Varaždinu na kontinuiranoj pomoći i podršci.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Predstavljeni rezultati istraživanja projekta: Među mladima rastu simptomi suicidalnosti

  Čak 21 posto učenika drugog razreda srednjih škola namjerno se samoranjava i nanosi bol, isti toliki postotak barem jednom u životu ozbiljno je razmišljao o počinjenju samoubojstva, 14% njih izradilo je plan za počinjenje samoubojstva, dok je njih 7% pokušalo počiniti samoubojstvo. Zabrinjavajući su to podaci dobiveni u drugom valu istraživanja koje je provedeno u sklopu petogodišnjeg projekta „Testiranje 5C modela pozitivnog razvoja mladih: tradicionalno i digitalno mobilno mjerenje (P.R.O.T.E.C.T)“, […]

  today24/01/2024 30

  0%