play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Advent u Zelendvoru ponovo okupio velik broj posjetitelja

I ove godine se po treći puta održao Advent u Zelendvoru. Sve je počelo u petak, 15. prosinca uz puno dječjeg veselja. A kako i ne kad ih je posjetio Djed Božićnjak sa slatkišima. Program je počeo nastupom Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec skupinom “Srčeka”, nakon toga su se pridružili Danijeli Mikulek i udruzi Tilia Nova u kićenju borova i radionici izrade tradicionalnih božićnih ukrasa. Dodatno su nas svojim programom ugrijali Udruga umirovljenika Općine Petrijanec i Hajdina band.

 

U subotu je program bio još bogatiji. Ponovno je drugi dan za redom Djed Mraz došao u kočiji te zahvaljujemo Udruzi “Konj moj prijatelj” na ovom jedinstvenom doživljaju kao i udruzi “Petrajski kurent” na ukrašavanju kuće Djeda Mraza. U 15:00 sati program su započeli djeca Dječjeg vrtića „Bambi“, skupina “Kockice” svojim nastupom, a nakon njih Moto Mrazovi iz MK Sjeverozapad. Od 16:00 nadalje nastupali su Mali švabeki i 4.b Osnovne škole Petrijanec, nakon njih ŽVS Sv. Juraj Maruševec i zbor odraslih Sv. Juraj. Kasnije su nas svojim nastupom razveselili ŽVS Erato i Tamburaška sekcija KUD-a Petrijanec, a nakon njih Vinički tamburaši i za kraj Faringaši. Zahvaljujemo i lovcima lovačkog društva “Šljuka” Petrijanec koji su besplatno dijelili gulaš kao i SRU Općine Petrijanec koji su podijelili papaline posjetiteljima. Zahvaljujemo i izlagačima obrtnicima i OPG-ovima koji su izložili i prezentirali svoje proizvode.

 

“Evo i treću godinu za redu okupili smo se na još jednom Adventu u Zelendvoru. Iz godine u godinu imamo sve veći i bogatiji program, što za male što za velike. U organizaciju su bile uključene sve udruge s područja općine, od dječjeg vrtića, osnovne škole i svi smo ovdje doista jako ponosni i sretni odlično se zabavljamo, zahvaljujemo se i udrugama iz okolnih općina što su se odazvale na poziv. Ujedno, svim mještanima Općine Petrijanec ovim povodom želim čestitati Božić i Novu 2024. godinu.” – rekao je načelnik Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%