play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

NOVA EMOTIVNA, SNAŽNA I HIMNIČNA PJESMA FRANKA – BOLJI LJUDI

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu emotivnu, snažnu i himničnu pjesmu “Bolji ljudi”, novi singl koji je nastao u radionici hitmejkera Ante Pecotića i Bojana Šalamona Shalle.

”Bolji ljudi je pjesma koju bi najbolje opisale riječi–himnična i iskrena. Jednostavna, a opet snažna produkcija i melodija pjesme koja motivira, u potpunosti je pridonijela emociji i u prvi plan stavila poruku pjesme kojom slavimo ono dobro i vjeru u bolje u ljudima.”– uzbuđeno je izjavila Franka.

Svakako bi se moglo zaključiti kako je ovo jedna od najiskrenijihnajpozitivnijih i najtoplijih Frankinih pjesama.

“Kada biste samo mogli vidjeti s kojim žarom Ante Pecotić priča o pjesmi ‘Bolji ljudi’, zato mi je iznimno drago da me pri prvoj suradnji s Antom i Bojanom baš pogodila ova pjesma! Mislim da je ona sama pronašla pravo vrijeme! Željela bih da pokrene u svima nama snagu da u svakoj osobi oko nas pronađe ono dobro.” – rekla je Franka.

Izlaskom singla “Bolji ljudi”, Franka je sve bliže završetku svog drugog studijskog albuma koji bi trebao izaći pred ljeto. Franka zaključuje: “Veselim se novom albumu, jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih plesnih, modernih pop ritmova, koje jednako volim.”

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Marginalci“ ruše sve rekorde

    Dugometražni film Ljubomira Kerekeša “Marginalci” u hrvatskim se kinima počeo prikazivati 27. listopada ove godine. U samo tjedan dana prikazivanja, film je u kinima diljem Hrvatske pogledalo više od 12 tisuća gledatelja, te je tako ostvario najuspješnije kino otvaranje hrvatskog filma ove godine. Dodatan interes publike potakla je turneja “Marginalci osvajaju Hrvatsku” gdje se glumci iz filma druže sa publikom prije ili nakon projekcije filma, pa je tako velik broj […]

    today04/11/2022 68

    0%