play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Odgođen festival “Poezijom govorim”

U cilju promoviranja čitanja, pisanja, objavljivanja i proučavanja poezije, UNESCO je 1999. godine 21. ožujka proglasio Svjetskim danom poezije. Ovaj dan trebao se u subotu, 20. ožujka prigodno obilježiti i u Varaždinu, pod organizacijskom palicom Udruge „Ritam misli“. Međutim zbog epidemiološke situacije festival je odgođen.

 

Kako ističu organizatori, pjesnici Ljubica Ribić i Milan Novak, festival “Poezijom govorim” održat će se čim to dozvole uvjeti, najvjerojatnije u travnju ili svibnju, budući da se ovom događaju odazivaju deseci pjesnika iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja, osobito iz Slovenije.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Svečanom sjednicom Općina Perrijanec proslavila Dan Općine i blagdan sv. Petra i Pavla

    U povodu dana Općine Petrijanec i blagdana sv. Petra i Pavla u dvorani Osnovne škole Petrijanec održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Prigodnim govorom prisutnima se obratio predsjednik Općinskog vijeća Martin Evačić. Istaknuo kako je u proteklom razdoblju održana 31 sjednica na kojima su donijete važne odluke za razvoj Općine Petrijanec. Zahvalivši se biračima na ukazanom povjerenju za naredne četiri godine na posljednjim lokalnim izborima, načelnik Željko Posavec rekao je […]

    today29/06/2021 191

    0%