play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Kreće uređenje okoliša i pila u centru Sudovca

Grad Novi Marof kreće s uređenjem centra Sudovca na radost svih mještana. Riječ je o projektu vrijednom gotovo 130.000 kuna koji podrazumijeva restauraciju postojećeg pila te uređenje okoliša.

Ugovor o izvođenju radova potpisali su gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i direktor Novokoma Marinko Hođa, a obuhvaća izvođenje soboslikarskih radova na pilu, odnosno bojanje postojećeg sakralnog obilježja u dva sloja, kao i djelomičnu restauraciju. „U planu je i čišćenje i impregnacija svih betonskih površina, planirano je i uređenje kanala, postava rubnjaka i tlakavaca, a na sve postojeće kanalizacijske oklope stavit će se novi poklopci. Također, uredit će se zelene površine te postaviti nove klupe i cvjetne žardinjere” – pojasnio je Hođa.

Gradonačelnik Jenkač naglasio je kako Grad podjednako uređuje sva naselja. „Nakon što smo obnovili društveni dom, nastavljamo s daljnjim uređenjem Sudovca. To je najudaljenije mjesto od samog centra Novog Marofa, a kao što brinemo o uređenju samog centra grada, tako brinemo i o okolnim mjestima. Centar Sudovca mjesto je okupljanja brojnih mještana, a sada će imati uređen okoliš, pil, cvijeće, te klupe za druženje. Time dokazujemo da brinemo o svim područjima našeg grada i da želimo osigurati jednake uvjete života svih naših stanovnika, kako u centru grada, tako i na rubnim područjima.” – rekao je gradonačelnik.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Ulica Mihajla Pupina kao primjer novog modela uređenja varaždinskih ulica

    Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u ponedjeljak je zajedno s direktorom tvrtke Varkom Brunom Isterom, pročelnikom Upravnog odjela za gradnju i komunalno redarstvo Vladom Podbrežničkim i predstavnikom tvrtke Termoplin, voditeljem Odjela tehničke službe Tomislavom Dugandžićem obišao novoobnovljenu Ulicu Mihajla Pupina te predstavio novi model obnavljanja varaždinskih ulica.   Gradonačelnik je rekao kako su još prošle godine uvedene zajedničke koordinacije svih komunalnih tvrtki i Upravnog odjela za gradnju i komunalno redarstvo […]

    today13/06/2023 57

    0%