play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Održan dan otvorenih vrata DVD-a Gradišće pod nazivom “Mali vatrogasci u akciji”

U nedjelju, 13. listopada 2024., u vatrogasnom domu DVD-a Gradišće održan je uspješan dan otvorenih vrata pod nazivom “Mali vatrogasci u akciji”.

Događaj je bio namijenjen djeci i njihovim obiteljima, a posjetitelji su imali priliku iz prve ruke upoznati vatrogasnu djelatnost te sudjelovati u brojnim zabavnim i edukativnim aktivnostima.

Više od 40-ero djece sudjelovalo je u programu koji je uključivao razgledavanje vatrogasnog vozila i opreme, edukativne igre s vatrogascima, kreativne radionice za djecu, te foto kutak koji je posebno privukao pažnju najmlađih. Događaj je završio uz oduševljenje svih prisutnih, a najmlađi su kući ponijeli brojne uspomene, kao i simbolične nagrade koje su im uručene.

Ovaj dan otvorenih vrata dio je kontinuiranih napora DVD-a Gradišće da mlade generacije potakne na sudjelovanje u vatrogastvu i predstavi im važnost ovog poziva u društvu.

“Zahvaljujemo svim roditeljima i djeci na dolasku. Drago nam je vidjeti toliki interes i nadamo se da će se neki od najmlađih u budućnosti pridružiti našim redovima,” poručio je Stanko Težak, predsjednik DVD-a Gradišće.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Održan dan otvorenih vrata DVD-a Gradišće pod nazivom “Mali vatrogasci u akciji”

    U nedjelju, 13. listopada 2024., u vatrogasnom domu DVD-a Gradišće održan je uspješan dan otvorenih vrata pod nazivom "Mali vatrogasci u akciji". Događaj je bio namijenjen djeci i njihovim obiteljima, a posjetitelji su imali priliku iz prve ruke upoznati vatrogasnu djelatnost te sudjelovati u brojnim zabavnim i edukativnim aktivnostima. Više od 40-ero djece sudjelovalo je u programu koji je uključivao razgledavanje vatrogasnog vozila i opreme, edukativne igre s vatrogascima, kreativne […]

    today16/10/2024 1

    0%