play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

„Petrijanečka jesenska večer“ ove subote u Petrijancu

Općina Petrijanec u suradnji sa članovima Mjesnih odbora i udrugama organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se ove subote, 19. listopada  održati na Trgu Svetog Petra pod šatorom.

 

Uz kestene, tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati gulaš koji će pripremiti petrijanečki lovci, papaline i šarana na rašljama koje će spremiti ribiči, udruga maškara Petrajski kurent peći će langoše, košarkaši “Varteksa” palačinke, mjesni odbori fritule, Lovište Zelendvor priprema jelenji ragu sa suhim šljivama i krušnim knedlama, Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec gulaš sa zeljem, Sinovi domovine Petrijanec i Udruga veterana 7. gardijske brigade “Puma” pobrinut će se za vruće pečene kestene, a za vino Udruga vinogradara “VINEA” Vinica. Također će se moći ćete probati i domaći proizvodi lokalnih poljoprivrednih gospodarstava i članova udruga s područja Općine Petrijanec. Bit će tu i tradicionalnih slastica, štrukla i kolača za koje će se pobrinuti Udruga umirovljenika Općine Petrijanec, Udruga bivših hrvatskih vojnika i KUD Općine Petrijanec dok će OŠ Petrijanec imati izložbu. Za mališane će se u suradnji s Udrugom “ZIPKA” pripremiti radionica i igraonica, dok će Invalidsko ILCO društvo pobrinuti za mjerenje tlaka.

 

16:00 kulturno – umjetnički program Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec, učenika Osnovne škole Petrijanec, KUD Petrijanec

DUO OVO I ONO

Nastup zvijezde SUPERSTARA – LEON GRD

 

17:00 bogata ponuda jela i pića

 

U pripremi i realizaciji „Petrijanečke jesenske večeri“ sudjeluju udruge s područja općine.

Sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe.

 

Dođite i provedite jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Sport

    Vraća se Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina

    Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa, vraća se Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina, najmasovnija manifestacija malih sportaša.   Podsjetimo da je ideja organizacije olimpijskog festivala za polaznike dječjih vrtića pokrenuta u Varaždinu prije 23 godine, a potom se pod okriljem Hrvatskog olimpijskog odbora proširila na cijelu državu. Prije dvije godine održan je 18. Olimpijski festival dječjih vrtića, nakon kojeg je uslijedila stanka od dvije godine. Iako se na razini […]

    today01/04/2022 69

    0%