play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Društvenom domu Petrijanec održana “Večer folklora”

Proteklog vikenda u Društvenom domu Petrijanec održana je kulturna manifestacija „Večer folklora“.

Manifestacija je održana u organizaciji Kulturno umjetničkog društva Općine Petrijanec koje djeluje već 29 godina unutar pet sekcija: dramska, folklorna, tamburaška, mlađa tamburaška i vokalna.

Stotinjak izvođača predstavilo se mnogobrojnoj publici pjesmom, folklornim i tamburaškim izvedbama te koreografijama kojima se naglašava vrijednost očuvanja tradicije, ali i predstavlja bogatstvo kulturno umjetničkog amaterizma.

Uz domaćine, Folklornu sekciju KUD-a Petrijanec, program su uveličali gosti iz susjednih općina: KUD Vinica, KUD Benedikt Svibovec Podravski, KUD Voća te KUD Cestica.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Obrazovanje

    Potpisani ugovori za dogradnju područnih škola te energetsku obnovu osnovnih škola Varaždinske županije

    U vremenu kada se obilježava Dječji tjedan, danas je u Varaždinskoj županiji - županiji koja od nedavno nosi i službenu titulu prijatelja djece, upriličeno potpisivanje ugovora za nova važna ulaganja u osnovne škole. U nazočnosti župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslava Huđeka, načelnika Općine Petrijanec Željka Posavca i načelnika Općine Jalžabet Rajka Solara, ugovore o radovima na rekonstrukciji i dogradnji […]

    today10/10/2024 3

    0%