play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Lumini ponedjeljkom!

Slušaj Radio Megaton i shoppingiraj ponedjeljkom – isplati se!

Nedjelja je dan za opuštanje, druženje s obitelji i prijateljima, boravak u prirodi ili odlazak u kino.

Dan koji slijedi nitko baš zapravo ne voli, ali dosjetili smo se kako će ponedjeljak postati vaš omiljeni dan, i to za zabavu i shopping. U ponedjeljak slušajte Radio Megaton, zaigrajte nagradnu igru, odgovorite na lagana pitanja i osvojite poklon bonove za shopping u Lumini centru. Svaki ponedjeljak tražimo 10 sretnih dobitnika i nagrađujemo poklon bonovima u vrijednosti od 20 eura.

I naravno da to nije sve! U ponedjeljak vas vaš omiljeni Sport Vision časti s 20%* Happy Hours popusta, u vremenu od 16 do 20 sati. Ako slušate Radio Megaton, čuti ćete i tajnu riječ koju šapnete na blagajni prilikom plaćanja i vaš račun je manji za 20%*.

Dobra stvar za jedan običan ponedjeljak, zar ne? 🔝

Do slušanja! 📻

*Odnosi se na nesniženi i već sniženi outdoor i running asortiman. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    U Prigorcu poginuo 41-ogodišnji muškarac

      U Prigorcu, u prometnoj je nesreći u petak, 4. listopada, oko 14 sati i 10 minuta smrtno stradao 41-godišnji muškarac, objavila je Policija u izvanrednom priopćenju. Muškarac je upravljao neregistriranim motociklom i bez zaštitne kacige na glavi, krećući se nerazvrstanom cestom. Dolaskom u blizinu raskrižja s lokalnom cestom, prešao je vozilom na mekani teren uz cestu gdje je nastavio kretanje. Pri dolasku na uzbrdicu na mekanom terenu, izgubio je […]

    today04/10/2024 2

    0%