play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

KUD Hrvatskih željeznica Varaždin uručio zahvalnicu Gradu Varaždinu

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković u utorak je u Gradskoj vijećnici primio predsjednicu Kulturno-umjetničkog društva Hrvatskih željeznica Varaždin Biljanu Bojađievu Žvorc koja mu je ovom prigodom uručila zahvalnicu radi kontinuirane podrške Grada Varaždina u svim projektima ovog društva.

Na sastanku su razgovarali o planovima i projektima koje razvija KUD HŽ, najstarije društvo u Varaždinu te o daljnjoj suradnji. Predsjednica KUD HŽ Varaždin Biljana Bojađieva Žvorc najavila je zamjeniku gradonačelnika nadolazeći cjelovečernji koncert sve tri sekcije društva – folklorne, tamburaške i puhačke, koji će održati 10. studenog 2024. godine u HNK u Varaždinu, a bit će otvoren za javnost.

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković istaknuo je kako Grad Varaždin pruža potporu u nastojanjima HUD HŽ Varaždin da njeguje hrvatsku tradicijsku kulturu i shodno tome, bit će podrška u njihovim daljnjim aktivnostima.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Karnevalski duh zavladao Varaždinskim Toplicama

    Da poslovica život je maskenbal doista živi dokazale su brojne vesele, šarene i kreativne maske koje su ove nedjelje preuzele Varaždinske Toplice i, na veselje mnogih okupljenih građana, u velikoj fašnjačkoj povorci prošle ulicama grada.   Trgom Republike Hrvatske gdje je održan ples pod maskama zavladao je pravi karnevalski duh, a sve maškare dočekale su i nezaobilazna slastica svakog fašnjaka – krafne te kuhano vino i čaj za što su […]

    today20/02/2023 84

    0%