play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždin stižu dva zlata sa Svjetskog juniorskog atletskog prvenstva!

 

Sa Svjetskog juniorskog atletskog prvenstva koje se održava u Limi u Peruu, nakon uspjeha Jane Košćak i osvajanja zlatne medalje u sedmoboju, stigla je još jedna sjajna vijest: hrvatski atletičar, član varaždinskog Atletskog kluba „Sloboda“ Roko Farkaš osvojio je zlato u skoku u dalj preskočivši 8 metara i 17 centimetara. Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj već mu je sinoć uputio čestitku u kojoj podsjeća kako je Roko uspješno završio Drugu gimnaziju u Varaždinu, a sada je odličan student prve godine KIF-a. „Najvažnije je što su ovi mladi ljudi izrasli u odgovorne, pristojne, poštene i zrele osobe, za što, uz bavljenje sportom, velike zasluge pripadaju njihovim roditeljima i kućnom odgoju. Iskrene čestitke roditeljima i trenerima!“ – navodi varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.

Inače, Grad Varaždin za svjetske prvake, Janu i Roka i njihovog trenera Patrika Košćaka, organizira doček koji će početi u ponedjeljak, 2. rujna, u 19 sati kod vile Bedeković. 

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Uskoro sanacija prometnice D35 u općini Vidovec

    Prometna sigurnost na području općine Vidovec i buduće investicije na državnoj cesti D 35 bile su teme konferencije za medije o kojima su govorili saborski zastupnik Anđelko Stričak, rukovoditelj poslovne jedinice Hrvatskih cesta Varaždin Davor Bobičanec i općinski načelnik Bruno Hranić. „Imamo izuzetnu dobru suradnju sa Hrvatskim cestama, a saborski zastupnik Stričak puno nam je pomogao u investicijama koje se rade u našoj Općini. Prije svega tu je Aglomeracija, projekt […]

    today16/03/2021 187

    0%