play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Sračincu obilježeni Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Prije 29 godina na današnji dan oslobođen je Knin, a samo nekoliko dana kasnije i cijeli prostor Hrvatske u međunarodno priznatim granicama.

Tim je povodom današnji dan proglašen Danom pobjede i domovinske zahvalnosti, a u slavu onima koji su za to najzaslužniji i Dan hrvatskih branitelja. U spomen i zahvalnost svim poginulim i ranjenim hrvatskim braniteljima, kao i svima koji su sudjelovali u pobjedonosnoj akciji Oluja, u Sračincu su na spomen obilježje položeni vijenci i upaljene svijeće.

Učinila su to izaslanstva Općine Sračinec, vijećnice i vijećnici Općinskog vijeća, obitelji poginulih branitelja, braniteljske udruge, Snježana Hunjet, voditeljica varaždinskog Područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja te vlč. Stjepan Mostečak. Svojim su mimohodom sve oplemenili jahačice i jahači udruge “Konj moj prijatelj”, koji već 19 godina obilaze spomen obilježja na ovaj veliki praznik.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    U požaru u Škriljevcu ozlijeđen vlasnik kuće, uzrok požara se utvrđuje

    Jučer oko 20 sati i 10 minuta u Škriljevcu je došlo do požara na prvoj etaži kuće u vlasništvu 49-godišnjaka. Vlasnik kuće je u požaru zadobio opekline po glavi i tijelu, zbog čega mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je zadržan na liječenju. Požar su ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Radovan i Ivanec. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, tijekom današnjeg dana provodi se očevid. […]

    today04/03/2024 65

    0%