play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Novo vozilo HGSS – stanici Varaždin

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u četvrtak je posjetio Hrvatsku gorsku službu spašavanja – Stanicu Varaždin u njihovim prostorijama u sklopu DVD Biškupec povodom nabave novog interventnog vozila za potrebe HGSS-a. Grad Varaždin je za sufinanciranje nabave novog vozila marke Dacia isplatio kapitalnu donaciju u iznosu od 5 tisuća eura s ciljem bolje opremljenosti HGSS – Stanice Varaždin.

Gradonačelnika su informirali o svom radu i izazovima s kojima se suočavaju te mu uručili zahvalnicu za velikodušnu donaciju koja je omogućila kupnju novog vozila.
Vaša podrška i nesebičan doprinos značajno će unaprijediti naše sposobnosti u spašavanju i pružanju pomoći svima kojima je to najpotrebnije. Ovo vozilo neće samo povećati našu učinkovitost, već će i osigurati veću sigurnost naših članova tijekom intervencija – poručuju iz HGSS – Stanice Varaždin.

Rado smo se uključili u sufinanciranje vozila našoj varaždinskoj ekipi HGSS-a jer smo svjesni koliko im je to nužno i koliko će im olakšati rad. Ovi ljudi su stalno u pripravnosti da riskiraju svoje živote za nas, a osim toga na raspolaganju su i rado se uključuju u sve što je od važnosti za naše građane, Grad Varaždin i naš sustav civilne zaštite. Iznimno to cijenimo i poštujemo, a ja im želim sreću u svim izazovima i akcijama spašavanja – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Nastavni zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije dobio vozilo za velike i masovne nesreće

    Zahvaljujući donaciji Dubravke Hoić i mr.sc. Dubravka Hoića te tvrtke Calzedonia Hrvatska d.o.o. vozilo Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije opremljeno je za velike i masovne nesreće. Riječ je o trećem takvom vozilu u Hrvatskoj, a vrijednost donirane opreme iznosi 230 tisuća kuna. Ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Mladen Smoljanec zahvalio se tvrtki Calzedonia na donaciji istaknuvši kako je njihova pomoć nemjerljiva. „Iza sebe imamo jednu […]

    today23/11/2022 488

    0%