play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinci na 335. zavjetnom hodočašću Majci Božjoj Bistričkoj

Varaždinci su u subotu 29. lipnja 2024. godine po 335. puta hodočastili Majci Božjoj Bistričkoj. Nakon blagoslova u varaždinskoj katedrali mnogi su vjernici poslije 3 sata u noći krenuli tradicionalnim hodočasničkim putem i zaustavili se u Belskom dolu na okrijepi koju su i ovaj pu pripremili vrijedni članovi DVD Biškupec uz pomoć i donaciju Grada Varaždina.

Biskup mons. Bože Radoš i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj zajedno s mnoštvom vjernika okupili su se u 14 sati kod crkve na Vinskom vrhu odakle je krenula ulazna procesija prema svetištu Majke Božje Bistričke. Zavjetno hodočašće Varaždinaca nastavlja se sutra, u nedjelju u 11 sati kada će biti služena zavjetna hodočasnička sveta misa.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Sklopljeni ugovori s mladim obiteljima za kupnju i adaptaciju stambenog prostora

    Početkom svibnja ove godine Općina Maruševec objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora mladim obiteljima za rješavanje njihovog stambenog pitanja na području Općine Maruševec, kao jednu od demografskih mjera za motiviranje i zadržavanje stanovnika na svom području. Za ostvarivanje bespovratne potpore po prvom pozivu ove je godine stiglo sedam prijava koje su ispunile sve uvjete propisane Javnim pozivom. Za ostvarivanje bespovratne potpore po prvom pozivu ove godine stiglo je […]

    today06/07/2024 7

    0%