play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna Biciklijada Općine Sračinec

Više od 250 biciklistica i biciklista sudjelovalo je u subotu 11. svibnja na tradicionalnoj Biciklijadi Općine Sračinec, koja se održava povodom Dana obitelji.

Nakon što su otplesali kratki Rim tim tagi dim ples, velika kolona biciklista krenula je od Doma kulture u Sračincu, Dravskom ulicom preko derivacijskog kanala HE Varaždin, kroz Svibovec Podravski, preko novog obrambenog nasipa, sve do kućice uz Dravu, gdje je planirana okrjepa i druženje.

Već godinama održavamo ovu akciju u kojoj nam je cilj okupiti cijele obitelji koje će provesti nekoliko lijepih sati u kretanju u prirodi – kratko je izjavio načelnik općine Sračinec Božidar Novoselec zahvalivši pritom svima koji su uključeni u realizaciju biciklijade.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Objavljen Javni poziv Varaždinske županije za dodjelu potpora u turizmu

    Varaždinska županija je danas, 21. veljače, objavila Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu u 2024. godini s ciljem unapređenja i razvoja turizma. U proračunu je osigurano ukupno 172.540 eura, a javni poziv će biti otvoren do 8. ožujka, najavili su danas na konferenciji za novinare održanoj u Klenovniku, u Kući za odmor s pričom „Pine Hill House“ župan Anđelko Stričak i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske […]

    today21/02/2024 21

    0%