play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Predsjednik Husarske garde Kramberger i župan Stričak:”Husari su brend Varaždinske županije, svojim nastupima promoviraju našu bogatu i slavnu  povijest”

 

Na završnom godišnjem druženju Husarske garde Varaždinske županije kojem su nazočili i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec, zatim županijska vijećnica Nadica Dreven Budimski, Ljubica Florijan-Cerovečki,  predsjednica Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije istaknuto je kako su husari svojevrsni brend Varaždinske županije te da svojim djelovanjem i nastupima promoviraju bogatu i slavnu povijest Varaždinske županije, ali i cijele Hrvatske.

Predsjednik Husarske garde Mirko Kramberger se zahvalio svim članovima na angažmanu tokom godine naznačivši pritom kako Husarska garda broji oko dvadesetak članova-konjanika koji sudjeluju u svim protokolarno-ceremonijalnim aktivnostima u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Zahvalivši se na svemu što čine na promociji Varaždinske županije, župan Stričak je naglasio kako nema ni jednog važnijeg protokolarnog događaja u kojem husari nisu sudjelovali. Spomenuo je osnivanje i jačanje Hrvatskog husarskog zdruga kao vrlo važan segment u promociji husarstva, ali i konjaništva u Hrvatskoj.

Iako je druženje proteklo u opuštenoj, neformalnoj atmosferi, govorilo se i o planovima za slijedeću godinu koja će sasvim sigurno biti “protokolarno” vrlo aktivna.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Budite oprezni prilikom plaćanja na Internetu!

    Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 20-godišnjaka da je prevaren pri prodaji preko internetskog oglasnika. On je prema prijavi, početkom studenog, na internetskom oglasniku postavio oglas o prodaji jakne za više stotina kuna. Dana 2. prosinca, na oglas mu se javila nepoznata osoba zainteresirana za kupnju jakne. Ista mu je temeljem dogovora, poslala poveznicu na lažno kreiranu stranicu s logom jednog dostavnog poduzeća, dovodeći ga u zabludu da […]

    today07/12/2021 93

    0%