play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Sastanak župana Stričaka, gradonačelnika Bosilja i načelnika četiriju općina o zbrinjavanju baliranog otpada u Brezju 

Zbrinjavanje baliranog otpada i sanacija odlagališta u varaždinskom Brezju, bila je tema današnjeg zajedničkog sastanka župana Anđelka Stričaka i njegovih suradnika s gradonačelnikom Grada Varaždina Nevenom Bosiljem i njegovim zamjenikom Miroslavom Markovićem te načelnicima općina Petrijanec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki i Vinica, Željkom Posavcem, Marinom Bosiljem, Vericom Vitković i Branimirom Štimecom. Sastanak je održan u Županijskoj palači, a nazočili su mu i županijski pročelnici Renata Skoko i Dragutin Vincek. Župan Stričak je istaknuo kako je riječ o prvom ovakvom zajedničkom sastanku na kojem se razgovara o jednom od najvećih problema Grada Varaždina te da je inicirao sastanak kako bi iz prve ruke dobili informacije o tome što je poduzeto vezano uz sanaciju baliranog otpada. Gradonačelnik Varaždina Bosilj informirao je prisutne o dosad odrađenom u njegovom mandatu, tj. o natječaju, cijenama, rokovima, zahtjevima za kreditno zaduženje Grada i za sufinanciranje od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te o statusu prethodnih pravnih radnji, ugovoru o interventnom zbrinjavanju otpada te koncesiji. Rješavanje tih dviju pravnih radnji ostaje u nadležnosti Grada Varaždina.

Što se tiče sufinanciranja troškova sanacije baliranog otpada s područja Grada Varaždina i četiriju općina, Županija je uputila dopis Vladi Republike Hrvatske za financiranje u 100-postotnom iznosu.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Kako izgledati dobro u dvodijelnom kupaćem kostimu

    Želite saznati kako izgledati dobro u dvodijelnom kupaćem kostimu? Tu smo da vas vodimo pružajući vam ultimativne trikove kako izgledati i osjećati se prekrasno dok se šećete plažom. Od čarolije tamnih boja do privlačnosti razigrane boje, imamo pregršt savjeta koji će vam pomoći da zablistate. Ostanite s nama kako biste naučili kako biti samopouzdani u svom kupaćem kostimu. Odaberite tamne boje T amne boje, uključujući crnu, poznate su po efektu […]

    today18/05/2024 10

    0%