play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Posjet EU zastupnice Gradu Varaždinu

Grad Varaždin je  posjetila zastupnica u Europskom parlamentu Romana Jerković. U palači Patačić primili su je gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj, zastupnica u Hrvatskom saboru Barbara Antolić Vupora, predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki i zamjenik gradonačelnik Miroslav Marković.

U radnom dijelu sastanka Romana Jerković, koja je i članica Klub zastupnika Progresivnog saveza socijalista i demokrata u Europskom parlamentu istaknula je važnost suradnja izabranih zastupnika u Europskom parlamentu s lokalnom zajednicom. Grad Varaždin posebnu brigu posvećuje mentalnom zdravlju djece i mladih u školama. Prvi je grad u Hrvatskoj koji je uveo dodatne psihologe u škole i uveo nove protokole rada stručnjaka koji se bave mentalnim zdravljem. To je područje kojim se bavim u Europskom parlamentu i o čemu ću danas govoriti na Psihošpanciru. – rekla je Romana Jerković.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Muškarac pronađen jučer u Varaždinu preminuo nasilnom smrću

    Iz Policijske uprave varaždinske je stiglo priopćenje vezano uz pronalazak tijela muške osobe u utorak, 7. ožujka oko 17.25 sati u Varaždinu. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem i provedenim dokaznim radnjama, utvrđeno je da se radi o muškarcu starosti 56 godina, za kojeg je  Policijska uprava varaždinska dana 5. ožujka 2023. godine zaprimila prijavu nestanka. Također je utvrđeno da je isti preminuo nasilnom smrću. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju daljnje kriminalističko […]

    today08/03/2023 39

    0%