play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Nogometaši Varaždina krenuli s pripremama za nadolazeću sezonu

Nogometaši Varaždina počeli su s pripremama za novu sezonu u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa. Tim povodom održana je i konferencija za novinare na kojoj su sportski direktor NK Varaždina Nikola Šafarić i trener Mario Kovačević govorili o aktualnostima u igračkom kadru, kao i o programu priprema momčadi.

Nekoliko je igrača otišlo. Istekle su posudbe Puclinu, Staniću i Škaričiću. Tomislavu Jagiću je ponuđen novi ugovor, no on se dogovorio s Aluminijem. Ugovori su istekli Stolniku, Urati, Herreri, Topiću, Karabatiću i Bulatu. S posudbe se vraća Paić te je s njim potpisan ugovor, a ugovor će potpisati i Nekić koji je došao iz Poljske. S posudbe su se vratili Lusavec, Mekić, Težački, Crnčec i Bujan, a već ranije su ugovore produžili Brodić, Pilj, Vuk, Ba, Banovec, Perić, Mitrovski i Silić. Sportski direktor Šafarić naveo je i kako su u tijeku pregovori s trojicom igrača. Prijelazni rok traje do kraja kolovoza stoga će svakako biti još nekih promjena u igračkom kadru.

Igrače nakon kratke stanke čeka 5 tjedana intenzivnih priprema, točnije plan je odraditi 38 treninga i odigrati 6 utakmica. Tjedan dana priprema odradit će na Pohorju, a ostatak u Varaždinu.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Humanitarna akcija za djevojčicu Manirelu

    Osmogodišnja Manirela Oršuš iz Piškorovca i njezina obitelj imaju samo jednu želju – život. Naime, Manirela je djevojčica kojoj je dijagnosticiran zloćudni tumor mozga. Manirelina šansa za život je skupo liječenje u inozemstvu, točnije u San Franciscu, koje obitelj sama ne može osigurati. Stoga je pokrenuta humanitarna akcija 'Dobro srce – za Manirelu', a sredstva se prikupljaju na račun otvoren u humanitarne svrhe, na ime njene majke Radmile Oršoš. Humanitarni […]

    today25/02/2022 593

    0%