play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno organiziran 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu Hidroelektrane Varaždin nastupilo je 46 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod mlađih kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Dušan Brkušanin u kajaku kod seniora, Simeron Cesarec u turističkom kajaku, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu, Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu i Mario Vrbanec na SUP dasci.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod mlađih kadeta, Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Mate Bjeliš u turističkom kajaku, Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu, te Emil Skledar na SUP dasci.

Na treća mjesta plasirali su se Jan Petrić u kajaku kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Nikola Novak u turističkom kajaku, te Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, Michel Ivić 5. u kajaku kod veterana, te Goran Vugrek u kajaku kod seniora.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Maškarama predan ključ Općine Sračinec, danas fašnička povorka

    Danas će kroz Sračinec prodefilirati vesela povorka Fašnika v Sračincu, a kako bi sve bilo po regulama, na jarbol ispred Doma kulture podignuta je zastava Srakarskog fašnika, dok je  predsjednik Udruge maškara “Črna sraka” Slobodan Drožđek preuzeo ključ Općine Sračinec od načelnika Božidara Novoselca. Tradicija fašnika u Sračincu će se nastaviti danas povorkom glavnom Varaždinskom ulicom u Sračincu. Pozivaju se mještani da pozdrave maškare, ali uz pridržavanje epidemioloških mjera. Povorka […]

    today12/02/2022 123

    0%